Els ciutadans i visitants del Pas de la Casa poden gaudir des d’aquest dijous, 28 de juny, de la xarxa gratuïta Andorra Wifi, que s’ha desplegat al centre de la població. La cobertura abasta prioritàriament el carrer Major, el carrer Sant Jordi, l’avinguda del Consell General i la Plaça Coprínceps.

El ministre d’Ordenament Territorial i president del Consell d’Administració d’Andorra Telecom, Jordi Torres Falcó, el cònsol major d’Encamp, Jordi Torres Arauz, i el director general d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, han estat els encarregats d’inaugurar-la formalment. L’acte ha tingut lloc la vigília de la Festa Major del Pas de la Casa, que comença aquest divendres.

L’objectiu d’aquesta xarxa gratuïta, és garantir la connectivitat dels turistes a les principals avingudes comercials i als nuclis amb més concentració turística de les parròquies.

La incorporació del Pas de la Casa a l’Andorra Wifi completa el desplegament d’aquesta infraestructura que cobreix un total de 40 zones, entre carrers, places i equipaments, distribuïts al llarg del territori. La xarxa es va començar a habilitar el 2014 a l’eix comercial de les avingudes Meritxell i Carlemany i s’ha anat ampliant de manera progressiva.

A part dels punts d’accés permanents, també s’amplia la xarxa per a esdeveniments especials de caràcter esportiu i cultural de gran rellevància.

En el primer quadrimestre de l’any s’hi ha connectat un total de 99.577 persones. El 91% usuaris són turistes mentre que el 9% restant correspon a usuaris del país.

Text: Andorra Telecom

Foto: Cevenol2 (CC)