Què és l’Andorra Business Market?

L’Andorra Business Market és un fòrum participatiu, dinàmic i obert en el qual interactuaran empreses, inversors i emprenedors. Un espai únic de connexió entre l’ecosistema empresarial d’Andorra i la xarxa d’inversors, business angels i capital de risc d’àmbit nacional i internacional participants.

El programa de l’Andorra Business Market inclou taules rodones, conferències, rondes d’inversió i espais de treball de networking que durant els dies 26 i 27 de maig reuniran una capacitat de finançament superior als 100 milions d’euros. Tot plegat, obert a models d’inversió en fase pre-seed, seed, desenvolupament i consolidació, així com d’adquisició d’actius i inversió empresarial.

Un fòrum obert a la inversió i a la innovació en el marc de la IV Revolució

L’Andorra Business Market és una iniciativa que té entre els seus objectius el de l’atracció d’inversió al país, l’impuls a l’ecosistema emprenedor, startup i empresarial, i l’atracció de talent. Tot en un marc fixat dins l’estratègia de país impulsada pel Govern d’Andorra.

Una aposta per l’emprenedoria i el desenvolupament empresarial

L’Andorra Business Market té en l’aposta pel desenvolupament emprenedor i intraprenedor del país una de les seves línies fonamentals d’acció. Tot plegat, a través de la connexió entre inversors i emprenedors, empreses i startups d’Andorra.

Connectant l’ecosistema inversor, emprenedor i empresarial

L’Andorra Business Market és un fòrum dinàmic, pràctic i obert que permetrà a les persones assistents connectar amb inversors i persones expertes de referència internacional en el camp de l’emprenedoria, la inversió i el desenvolupament empresarial.

Andorra Business - Red Business Market

Sobre Andorra Business i Red Business Market

Andorra Business és l’agència de promoció i desenvolupament econòmic d’Andorra. Impulsar sectors clau per a la diversificació de l’economia, captar i acompanyar la inversió estrangera i local, fer costat a les empreses andorranes per a ser més competitives, i facilitar l’aterratge al país de noves empreses, són algunes de les seves prioritats.

Més informació: Andorra Business – Invest in Andorra

Red Business Market té l’objectiu d’impulsar la connexió entre ecosistemes d’inversió nacionals i internacionals, emprenedors, empreses amb capacitat innovadora, startups i organitzacions i institucions vinculades amb el foment de l’emprenedoria, el desenvolupament econòmic i la innovació. Actualment, la xarxa està conformada per més de 3000 inversors, institucions, corporacions i empreses i compta amb seus a 25 ciutats i territoris a Espanya, Portugal i Andorra així com presència a Amèrica Llatina i els EUA.

Més informació: Red Business Market

Andorra Business Market 2021

La primera edició de l’Andorra Business Market es va celebrar el 18 de juny del 2021 a Andorra la Vella i va superar totes les previsions de participació. Més de 130 persones, entre empresaris, inversors i emprenedors van assistir a l’acte participant en les diferents taules rodones, conferències, rondes d’inversió i espais de networking.

Entre els ponents, va destacar la presència del britànic Tom Horsey, un dels Business Angels més actius d’Europa, o Paloma Cabello, inversora i assessora amb una àmplia experiència en l’ecosistema empresarial, emprenedor i startup. L’esdeveniment també va comptar amb la participació de Francisco de la Peña, Impulsor del Fons d’Inversió en sèrie B Invertits, Fernando Rodríguez Alemany, CEO de 15K Angels, o Fernando Moroy, de la xarxa internacional de Business Angels Keiretsu Forum.

També va destacar la presència de firmes com Cupido Capital, les signatures Àrea Financera, Della Capital i Puente Relevo, o la plataforma francesa d’inversió Multipliers, la britànica Capital Partners, la Fundació Europea Finnova impulsora dels Startups Europe Awards o la Comunitat Europea d’Inversors StartupXplore entre d’altres.

Programa de l’Andorra Business Market 2022

*Programa subjecte a modificacions.

Fons d’inversió, Business Angels i Agents participants a l’Andorra Business Market 2022

Participen