Què és l’Andorra Business Market?

L’Andorra Business Market és un fòrum participatiu, dinàmic i obert en el qual interactuaran empreses, inversors i emprenedors. Un espai únic de connexió entre l’ecosistema empresarial d’Andorra i la xarxa d’inversors, business angels i capital de risc d’àmbit nacional i internacional participants.

El programa de l’Andorra Business Market inclou taules rodones, conferències, rondes d’inversió i espais de treball de networking que durant els dies 26 i 27 de maig reuniran una capacitat de finançament superior als 100 milions d’euros. Tot plegat, obert a models d’inversió en fase pre-seed, seed, desenvolupament i consolidació, així com d’adquisició d’actius i inversió empresarial.

Un fòrum obert a la inversió i a la innovació en el marc de la IV Revolució

L’Andorra Business Market és una iniciativa que té entre els seus objectius el de l’atracció d’inversió al país, l’impuls a l’ecosistema emprenedor, startup i empresarial, i l’atracció de talent. Tot en un marc fixat dins l’estratègia de país impulsada pel Govern d’Andorra.

Una aposta per l’emprenedoria i el desenvolupament empresarial

L’Andorra Business Market té en l’aposta pel desenvolupament emprenedor i intraprenedor del país una de les seves línies fonamentals d’acció. Tot plegat, a través de la connexió entre inversors i emprenedors, empreses i startups d’Andorra.

Connectant l’ecosistema inversor, emprenedor i empresarial

L’Andorra Business Market és un fòrum dinàmic, pràctic i obert que permetrà a les persones assistents connectar amb inversors i persones expertes de referència internacional en el camp de l’emprenedoria, la inversió i el desenvolupament empresarial.

Andorra Business - Red Business Market

Sobre Andorra Business i Red Business Market

Andorra Business és l’agència de promoció i desenvolupament econòmic d’Andorra. Impulsar sectors clau per a la diversificació de l’economia, captar i acompanyar la inversió estrangera i local, fer costat a les empreses andorranes per a ser més competitives, i facilitar l’aterratge al país de noves empreses, són algunes de les seves prioritats.

Més informació: Andorra Business – Invest in Andorra

Red Business Market té l’objectiu d’impulsar la connexió entre ecosistemes d’inversió nacionals i internacionals, emprenedors, empreses amb capacitat innovadora, startups i organitzacions i institucions vinculades amb el foment de l’emprenedoria, el desenvolupament econòmic i la innovació. Actualment, la xarxa està conformada per més de 3000 inversors, institucions, corporacions i empreses i compta amb seus a 25 ciutats i territoris a Espanya, Portugal i Andorra així com presència a Amèrica Llatina i els EUA.

Més informació: Red Business Market

Andorra Business Market 2021

La primera edició de l’Andorra Business Market es va celebrar el 18 de juny del 2021 a Andorra la Vella i va superar totes les previsions de participació. Més de 130 persones, entre empresaris, inversors i emprenedors van assistir a l’acte participant en les diferents taules rodones, conferències, rondes d’inversió i espais de networking.

Entre els ponents, va destacar la presència del britànic Tom Horsey, un dels Business Angels més actius d’Europa, o Paloma Cabello, inversora i assessora amb una àmplia experiència en l’ecosistema empresarial, emprenedor i startup. L’esdeveniment també va comptar amb la participació de Francisco de la Peña, Impulsor del Fons d’Inversió en sèrie B Invertits, Fernando Rodríguez Alemany, CEO de 15K Angels, o Fernando Moroy, de la xarxa internacional de Business Angels Keiretsu Forum.

També va destacar la presència de firmes com Cupido Capital, les signatures Àrea Financera, Della Capital i Puente Relevo, o la plataforma francesa d’inversió Multipliers, la britànica Capital Partners, la Fundació Europea Finnova impulsora dels Startups Europe Awards o la Comunitat Europea d’Inversors StartupXplore entre d’altres.

Programa de l’Andorra Business Market 2022

*Programa subjecte a modificacions.

Fons d’inversió, Business Angels i Agents participants a l’Andorra Business Market 2022

Participen

Formulari per assistir a l’Andorra Business Market 2022

L’Andorra Business Market és un espai obert i dinàmic per a qualsevol professional, empresa, emprenedor, startup, inversor, entitat o ciutadà en general amb interès estratègic en el camp del desenvolupament empresarial i emprenedor. L’esdeveniment s’orienta a aquelles empreses i emprenedors que desitgin connectar amb xarxes d’inversió per a afavorir el desenvolupament del seu projecte.

Per participar a l’Andorra Business Market 2022, tant per assistir com a públic, com a inversor, per fer una presentació Pitch o en una ronda de negocis, heu d’omplir el formulari corresponent de les següents pestanyes. En el cas que estigueu visionant aquesta pàgina web en un dispositiu mòbil les pestanyes es troben després del formulari per assistir com a públic.

25 d’abril: data límit per inscriure’s a la presentació pitch
25 d’abril: Data límit per inscriure’s a la ronda de negocis