Acord entre Andorra Business i Tech Barcelona

Gràcies al conveni amb l’associació Tech Barcelona, et connectem amb empreses, empreses emergents i emprenedors de referència internacional. A més, t’oferim l’opció de fer servir l’espai físic d’Andorra Business dins l’edifici d’aquesta associació i, al mateix temps, accedir a les diverses formacions, xerrades i connexions que es fan amb socis de Tech Barcelona a Andorra.

Acord entre Actua i Barcelona Tech City

En aquest sentit, el conveni de col·laboració entre Andorra Business i Tech Barcelona potencia l’intercanvi d’iniciatives que fomenten i promocionen la digitalització i els sectors tecnològics. L’objectiu d’aquest acord és que Andorra i les seves empreses es beneficiïn de les oportunitats que ofereix aquesta associació tant per al desenvolupament tecnològic, la digitalització com per a la internacionalització.

Les empreses i les empreses emergents andorranes amb projectes tecnològics, de digitalització i d’innovació poden gaudir dels beneficis d’aquest acord.

Quins avantatges ofereix l’acord?

  • Et connectem amb empreses, empreses emergents i emprenedors de referència internacional segons les teves necessitats.
  • Et donem accés a totes les activitats i formacions organitzades per Tech Barcelona. En aquest sentit, les empreses i entitats andorranes podreu fer, a través d’Andorra Business, peticions de formacions específiques que s’ofereixin a Barcelona.
  • T’oferim l’opció de fer servir l’espai físic d’Andorra Business dins de l’edifici de l’entitat. L’espai és gratuït i amb una durada màxima de tres mesos per empresa.
  • Podràs accedir a les formacions, xerrades i connexions amb socis de Tech Barcelona a Andorra.

Què és Tech Barcelona?

Tech Barcelona és una organització no lucrativa que té com a objectiu consolidar i potenciar el sector tecnològic i digital de la ciutat. Per fer-ho possible, Barcelona ha mobilitzat més de 1.200 milions d’euros en els últims 12 mesos i ocupa 30.000 professionals. Unes xifres que han contribuït a situar la Ciutat Comtal com a referent en l’escena tecnològica internacional. Per a això, treballa juntament amb emprenedors, empreses emergents, inversors, grans empreses, incubadores, acceleradores, universitats, escoles de negocis, mitjans de comunicació i altres agents de l’ecosistema ubicats a Barcelona.

L’associació té el suport de la Generalitat de Catalunya, de l’Ajuntament de Barcelona i de socis com la Mobile World Capital Barcelona, CaixaBank, SEAT, ESADE, EPSON, La Vanguardia, LetGo, Airbnb, Gas Natural Fenosa o Telefónica Open Future, així com de grans marques com McCann-Ericsson o Rousaud Costas Duran, entre d’altres. Representa més de 500 empreses del sector tecnològic i digital a la ciutat.

Fruit d’aquest suport, l’any 2016 l’associació va inaugurar a la zona de Palau de Mar el Pier01, per crear una de les plataformes tecnològiques més importants d’Europa. El Pier01 acull més de 100 companyies, entre empreses emergents, empreses i iniciatives. Algunes d’elles, tan importants com la societat Ventures de la Mobile World Capital Barcelona, Antai Venture Builders, Nuclio Venture Builders, BeMobile, Nuclio, Napptilus, BeRepublic, Byhours, Geenapp, Ikomobi, Iris, Holaluz, LetGo i Tiendeo, entre moltes d’altres. Si t’interessa aprofitar qualsevol de les oportunitats que t’ofereix l’acord, emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Et truquem

Et truquem!

Sol·licitud, Reserva

Si t’interessa aprofitar qualsevol de les oportunitats que t’ofereix l’acord entre Andorra Business i Tech Barcelona omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Max-Commencal

Commencal
Andorra és un dels millors llocs del món per a muntar la part de disseny, màrqueting, concepció i enginyeria d’una empresa. Andorra Business ens ajuda a internacionalitzar la nostra empresa amb les seves connexions/contactes per a entrar en mercats on és més complicat instal·lar-se.

Max Commencal, CEO de Commencal
Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Elia-Villa

Clinica-Mobile-Andorra-logo
Vam decidir obrir la clínica a Andorra perquè molts dels pilots de Moto GP i Superbike que assessorem viuen aquí com Fabio Quartararo i Pol Espargaró. També perquè hi ha força esportistes d’elit. Andorra Business ens va ajudar a l’hora d’implantar el negoci facilitant-nos la informació de com muntar l’empresa al Principat.

dalle-consulting-logo-black-PNG
Vam triar obrir l’empresa a Andorra pel seu entorn natural i per la qualitat de vida que ofereix. Andorra Business ens ha ajudat molt tant en el moment inicial de la nostra implantació al país, proporcionant-nos informació, com a posteriori participant en la primera edició del Programa Growth de creixement empresarial o acollint-nos a les seves subvencions per a empreses.
Meritxell Martí

Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional. Precisament Andorra Business m’ha ajudat en aquest procés per fer conèixer els meus productes fora del Principat.

Miguel-Manterola

Andorra és un país molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos. Des d’Andorra Business ens van ajudar moltíssim a trobar esdeveniments, llocs i empreses amb qui col·laborar.
Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Miguel-Jaques

Fremindtronic
Vam venir a Andorra perquè ens encantava la muntanya, perquè teníem Espanya i França a prop, i sobretot pel marc de seguretat excepcional que ofereix el Principat. Estem molt contents de seguir comptant amb el suport d’Andorra Business, ja que gràcies a ells hem pogut establir molts vincles comercials amb empreses internacionals.

Jacques Gascuel, CEO de Freemindtronic