Basic information

Des d’Andorra Business et poden facilitar informació sobre:

 • Different types of companies

 • Opening a commerce in Andorra

 • Taxation within Andorran territory

 • Immigration

 • Andorran Social Security

 • Others

Basic information

Incorporating a business

In order to set up or create a company in Andorra, first of all, you must incorporate a business. If you are Andorran or a resident of the Principality of Andorra and you want to constitute a business in Andorra you just have to reserve the business name you would like to use, deposit the social capital in an Andorran banking entity and carry out the constitution through a public deed witnessed by a notary. The registration of the business in the Business Registry is automatic*.

In the case of not being Andorran, contact us and we will assist you.

*In order to carry out activities of commerce, industrial or providing services, Andorran businesses must have an authorized commerce.

 • Reserving
  name of the
  capital
 • Social capital
 • Depositing
  social
  capital
 • Notari
 • Constitution
  witnessed by
  notary
 • Registre Cocietats
 • Registration
  in the Business
  Registry

Opening a commerce

To open a commerce in Andorra you just have to reserve the commerce name you would like to use, whether it be as an Andorran society or as a self-employed resident, you can open your establishment at the Townhall of any parish.

Besides reserving the commerce name, youmust have adequate premises (with a minimum size of 20m2, with electrical installations and with fire extinguisher installation and maintenance) and apply for the opening at the Townhall of your choosing*.

For self-employed people practicing a liberal profession, the opening of a commerce is optional.

* For determined activities, additional specific requirements may be demanded.

 • Reserving
  name of the
  commerce
 • Premises
 • Premises
  (minimum
  20m2)
 • Obertura Comerç
 • Apply for
  commerce
  opening

We call you!

We call you!

Services we offerServices we offer

Support in the

Support in the

constitution process
of your company

Request information

Connect to the country’s key players

Connect

your business to the
country’s key players

Request information

Offer necessary

Offer necessary

information to ensure
the feasibility of your project

Request information

Contact form

Want more information? Leave us your details and we will contact you.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Miguel-Manterola

Andorra és un país molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos. Des d’Andorra Business ens van ajudar moltíssim a trobar esdeveniments, llocs i empreses amb qui col·laborar.
Miguel Manterola, CEO of Ship-Quik
Miguel-Jaques

Fremindtronic
Vam venir a Andorra perquè ens encantava la muntanya, perquè teníem Espanya i França a prop, i sobretot pel marc de seguretat excepcional que ofereix el Principat. Estem molt contents de seguir comptant amb el suport d’Andorra Business, ja que gràcies a ells hem pogut establir molts vincles comercials amb empreses internacionals.

Jacques Gascuel, CEO of Freemindtronic
Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Max-Commencal

Commencal
Andorra és un dels millors llocs del món per a muntar la part de disseny, màrqueting, concepció i enginyeria d’una empresa. Andorra Business ens ajuda a internacionalitzar la nostra empresa amb les seves connexions/contactes per a entrar en mercats on és més complicat instal·lar-se.

Max Commencal, CEO of Commencal
Elia-Villa

Clinica-Mobile-Andorra-logo
Vam decidir obrir la clínica a Andorra perquè molts dels pilots de Moto GP i Superbike que assessorem viuen aquí com Fabio Quartararo i Pol Espargaró. També perquè hi ha força esportistes d’elit. Andorra Business ens va ajudar a l’hora d’implantar el negoci facilitant-nos la informació de com muntar l’empresa al Principat.

Meritxell Martí

Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional. Precisament Andorra Business m’ha ajudat en aquest procés per fer conèixer els meus productes fora del Principat.