Webinar Matins Actua – Risk Management: la gestió de l’empresa en temps d’incertesa

Loading Events
Webinar Matins Actua - Risk Management: la gestió de l’empresa en temps d’incertesa

Aquest webinar organitzat per Actua Empresa que es realitzarà a través de la plataforma ZOOM, pretén resoldre dubtes sobre la importància del Risk Management com una eina complementaria de gestió en temps d’incertesa.

Es pot preveure quin impacte tindran en les empreses fets inesperats com la crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19?

La gestió de riscos empresarials (ERM) ens permet simular escenaris, fins i tot poc probables o imaginaris, per tal de veure quin impacte podrien tenir en les empreses o en nosaltres mateixos, i així poder establir plans de contingència que en puguin reduir o evitar els seus efectes.

L’objectiu de la gestió de riscos és el de permetre als propietaris i gestors de qualsevol empresa entendre les debilitats o deficiències que pugui tenir la mateixa per tal de poder actuar prenent decisions.

La metodologia de gestió de riscos integrals per a empreses denominada ERM (Enterprise Risk Management) s’utilitza en empreses de qualsevol mida i permet conèixer les seves debilitats de manera pragmàtica.

L’objectiu d’aquesta sessió és el d’introduir-nos en el coneixement d’aquesta metodologia amb un enfocament pràctic.

Ponents

Jaume Coca Martí – Soci fundador d’ANCEI Consultoria Estratègica Internacional amb vint anys d’experiència en assessorament fiscal i financer i en gestió patrimonial. Vicepresident de l’Associació d’Assessors Fiscals d’Andorra (AFISA). Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Alex López Llauradó – Col·laborador d’ANCEI i fundador i CEO de Risk Management Solutions Europe i HotelCheck. Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Rovira i Virgili de Reus. 13 anys com a director d’Enterprise Risk Management (ERM) i Compliance a TUI Travel plc i Hotelbeds. Director Financer i d’Auditoria Interna de diverses multinacionals com Borges o Sati. Cofundador del grup de treball espanyol d’ERM de les empreses cotitzades de l’IBEX 35.

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top