Andorra is one of the most profitable countries in which to invest. If you are thinking about generating a profit, whether it be by creating a new company or buying shares of an existing one, investing in Andorra is possibly your best option.

Andorra is a modern country, which benefits from a unique and stable political framework, singular thanks to its history, its social and natural environment, and of course its dynamic economy, that make it a developed State and attractive to invest in.

Invest in Andorra

Home»Invest in Andorra

In fact, in 2017 it was considered to be the second-best country in the world to invest in, by International consultants Bradley Hackford, thanks to its process of homologation and transparency recognized by the OCDE. All of these changes have permitted Andorra to remain in a situation of equal conditions with neighboring economies, as well as allowing the country to become a top-level destination for new sectors and companies.

Foreign physical and legal companies can invest in Andorra in businesses, real estate, portfolios and others.

High Quality of Life

Advantages of investing in Andorra

Invest in Andorra

We call you!

We call you!
Meritxell Martí

Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional. Precisament Andorra Business m’ha ajudat en aquest procés per fer conèixer els meus productes fora del Principat.

Miguel-Jaques

Fremindtronic
Vam venir a Andorra perquè ens encantava la muntanya, perquè teníem Espanya i França a prop, i sobretot pel marc de seguretat excepcional que ofereix el Principat. Estem molt contents de seguir comptant amb el suport d’Andorra Business, ja que gràcies a ells hem pogut establir molts vincles comercials amb empreses internacionals.

Jacques Gascuel, CEO of Freemindtronic
Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Miguel-Manterola

Andorra és un país molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos. Des d’Andorra Business ens van ajudar moltíssim a trobar esdeveniments, llocs i empreses amb qui col·laborar.
Miguel Manterola, CEO of Ship-Quik
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.