If you are thinking of opening an establishment or investing in a business, Andorra is one of the best countries to do so.

Andorra, with its stable political framework and dynamic economy is one of the most attractive countries when it comes to investing. Singular thanks to its history, its social and natural environment, and of course its economy and financial model, that make it a developed and profitable State. It is currently combining a program of reforms based on the economic opening to foreign investment, and in homologation and tax cooperation. In addition, for years it has been promoting innovation with common projects in conjunction with different centers and entities of International prestige.

Therefore, investing in a business in Andorra or opening an establishment, is a very profitable possibility thanks to our surrounding ecosystem.

Andorra en xifres

Home»Invest in Andorra»Advantages of investing in a business in Andorra

Carrying out a business project or creating a company in Andorra requires preparation and making important decisions.

To start the project of creating a company, it is necessary to proceed in stages, and knowing where to start is not always straightforward.

In order to incorporate a business in Andorran territory we recommend consulting which are the requirements and procedures to be followed. At Andorra Business, we inform you of the different steps that need to be taken in order to create a company in Andorra, and we accompany you throughout the process.

Advantages of Andorra’s tax framework

0%
Corporate tax
0%
Personal income tax (IRPF)
0%
Income tax for non-tax residents
0%
General sales tax (IGI)

Foreign Investment in Andorra

+ 7.600%

since 2012

160%

annual growth since 2012

18,7%

of the GDP in 2021

We call you!

We call you!
Meritxell Martí

Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional. Precisament Andorra Business m’ha ajudat en aquest procés per fer conèixer els meus productes fora del Principat.

Max-Commencal

Commencal
Andorra és un dels millors llocs del món per a muntar la part de disseny, màrqueting, concepció i enginyeria d’una empresa. Andorra Business ens ajuda a internacionalitzar la nostra empresa amb les seves connexions/contactes per a entrar en mercats on és més complicat instal·lar-se.

Max Commencal, CEO of Commencal
Elia-Villa

Clinica-Mobile-Andorra-logo
Vam decidir obrir la clínica a Andorra perquè molts dels pilots de Moto GP i Superbike que assessorem viuen aquí com Fabio Quartararo i Pol Espargaró. També perquè hi ha força esportistes d’elit. Andorra Business ens va ajudar a l’hora d’implantar el negoci facilitant-nos la informació de com muntar l’empresa al Principat.

Miguel-Manterola

Andorra és un país molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos. Des d’Andorra Business ens van ajudar moltíssim a trobar esdeveniments, llocs i empreses amb qui col·laborar.
Miguel Manterola, CEO of Ship-Quik
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

dalle-consulting-logo-black-PNG
Vam triar obrir l’empresa a Andorra pel seu entorn natural i per la qualitat de vida que ofereix. Andorra Business ens ha ajudat molt tant en el moment inicial de la nostra implantació al país, proporcionant-nos informació, com a posteriori participant en la primera edició del Programa Growth de creixement empresarial o acollint-nos a les seves subvencions per a empreses.
Miguel-Jaques

Fremindtronic
Vam venir a Andorra perquè ens encantava la muntanya, perquè teníem Espanya i França a prop, i sobretot pel marc de seguretat excepcional que ofereix el Principat. Estem molt contents de seguir comptant amb el suport d’Andorra Business, ja que gràcies a ells hem pogut establir molts vincles comercials amb empreses internacionals.

Jacques Gascuel, CEO of Freemindtronic
Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit