Información básica

En Andorra Business, podemos ofrecerte y facilitarte información sobre:

 • Los distintos tipos de sociedades

 • La apertura de un comercio en Andorra

 • Fiscalidad dentro del territorio andorrano

 • Inmigración

 • Seguridad Social andorrana

 • Otros

Información básica

Constituir una sociedad

Para montar o crear una empresa en Andorra, antes que nada, debes constituir una sociedad. Si eres andorrano o residente en el Principado y deseas constituir una sociedad en Andorra, solo tienes que reservar la denominación social que quieras utilizar, depositar el capital social en una entidad bancaria andorrana y constituirla mediante una escritura pública ante notario. La inscripción de la sociedad en el Registro de Sociedades es automática*.

En caso de que no seas andorrano, contacta con nosotros y te asesoraremos.

*Para realizar actividades comerciales, industriales o de prestación de servicios, las sociedades andorranas deben disponer de un comercio autorizado.

 • Reserva de
  denominación
  social
 • Captila Social
 • Depósito del
  capital
  social
 • Notari
 • Constitución
  ante
  notario
 • Registre Cocietats
 • Inscripción en
  el Registro de
  Sociedades

Abrir un comercio

Para abrir un comercio en Andorra, solo tienes que reservar el nombre comercial que desees utilizar, ya seas una sociedad andorrana o un autónomo residente, y puedes abrir tu establecimiento en el comú (ayuntamiento) de cualquier parroquia.

Aparte de reservar el nombre comercial, tienes que disponer de un local adecuado (con unas dimensiones mínimas de 20 m2, instalación eléctrica e instalación y mantenimiento de extintores) y solicitar la apertura al comú (ayuntamiento) de tu elección*.

Para los autónomos que ejercen profesiones liberales, la apertura de comercio es opcional.

*Para determinadas actividades pueden exigirse requisitos específicos adicionales.

 • Reserva de
  denominación
  comercial
 • Local
 • Local
  (mínimo
  20m2)
 • Obertura Comerç
 • Solicitud
  de apertura
  de comercio

¡Te llamamos!

¡Te llamamos!

Servicios que ofrecemosServicios que ofrecemos

Soporte en el proceso

Soporte en el proceso

de constitución
de tu sociedad

Solicitar información

Conectar con actores clave

Conectar

tu negocio con los
actores clave del país

Solicitar información

Ofrecer la información

Ofrecer la información

necesaria para asegurar
la viabilidad de tu proyecto

Solicitar información

Formulario de contacto

¿Quieres más información? Déjanos tus datos y te contactaremos.

 • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.
Miguel-Jaques

Fremindtronic
Vam venir a Andorra perquè ens encantava la muntanya, perquè teníem Espanya i França a prop, i sobretot pel marc de seguretat excepcional que ofereix el Principat. Estem molt contents de seguir comptant amb el suport d’Andorra Business, ja que gràcies a ells hem pogut establir molts vincles comercials amb empreses internacionals.

Jacques Gascuel, CEO de Freemindtronic
Elia-Villa

Clinica-Mobile-Andorra-logo
Vam decidir obrir la clínica a Andorra perquè molts dels pilots de Moto GP i Superbike que assessorem viuen aquí com Fabio Quartararo i Pol Espargaró. També perquè hi ha força esportistes d’elit. Andorra Business ens va ajudar a l’hora d’implantar el negoci facilitant-nos la informació de com muntar l’empresa al Principat.

Meritxell Martí

Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional. Precisament Andorra Business m’ha ajudat en aquest procés per fer conèixer els meus productes fora del Principat.

Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, Presidente - Nice Fruit
Max-Commencal

Commencal
Andorra és un dels millors llocs del món per a muntar la part de disseny, màrqueting, concepció i enginyeria d’una empresa. Andorra Business ens ajuda a internacionalitzar la nostra empresa amb les seves connexions/contactes per a entrar en mercats on és més complicat instal·lar-se.

Max Commencal, CEO de Commencal
Miguel-Manterola

Andorra és un país molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos. Des d’Andorra Business ens van ajudar moltíssim a trobar esdeveniments, llocs i empreses amb qui col·laborar.
Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.