Formació Online Cambra de Comerç – Retail tour review – Idees clau

Cargando Eventos

Evento Cambra de Comerç
Les coses han canviat i ens hem d’adaptar… hi ha qui ho ha fet ràpidament, Com? Trobant la manera de ser més útils, referents, necessaris, diferents per al client.

La clau és com som capaços de generar nou valor.

Aquesta no és una tasca fàcil ni ràpida, però la sessió vol donar l’oportunitat de compartir el coneixement que al llarg de més de 15 anys hem recollit viatjant de la mà dels empresaris, per ciutats de referència internacional en el retail. Això ens ha permès detectar les tendències del mercat, així com comprovar i contrastar quines s’han mantingut amb el temps. Des d’Intueri hem fet un treball per convertir aquesta experiència en idees claus aplicables al vostre territori i empreses.
No donarem fórmules màgiques de com incentivar que el client ens vingui a la botiga o al nostre entorn, però sí compartir aquestes idees perquè puguin reafirmar les propostes que teniu en ment.

Ara més que mai cal identificar quines d’aquestes propostes de valor han vingut per quedar-se.

Està subvencionat pel Banc Sabadell d’Andorra i tindrà lloc el dia 10 de juny, de 9.30 a 13.30 h, amb una durada de 4 hores.

Preu: 50.- €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la Cambra
 
Col·laboració tècnica: Maria Segarra, Directora d’Intueri Consulting. MS Especialista en retail amb més de 25 anys de trajectòria en l’àmbit estratègic del desenvolupament comercial i territorial. Assessora de governs i entitats públiques, així com empreses del retail, és formadora i col·laboradora de les principals universitats i escoles de negoci. Aporta un coneixement i sensibilitat envers la realitat del país, coneix al sector empresarial després de tots els anys de col·laboració i treball al costat d’institucions i empreses. Entre els seus projectes a Andorra destaquen: El Pla estratègic de turisme de compres del govern andorrà, el pla estratègic del centre històric d’Andorra a vella, el pla director de dinamització econòmica de la parròquia d’Encamp, i la implementació del label de qualitat al comerç, entre d’altres.

Programa

El client
Les necessitats – la piràmide de Maslow
Cap on van les prioritats

Les botigues
Espais de noves solucions – resoldre problemes al client
Entorn on vendre més i diferent – El potencial de l’espai físic
Les aliances – col·laboracions per arribar a més clients
Les experiències efímeres – projectar-nos a nous targets
L’experiència omnicanal – 360º per atrapar al client.

Les estratègies de dinamització:
Les referencies
Els models de gestió

Els projectes de desenvolupament urbà:
Les oportunitats – generació de nous espais
Les oportunitats – recuperació i revitalització d’entorns

Reflexions finals.

Inscriu-te aquí

Añadir a mi calendario

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top