Innovació 360º: La innovació a l’empresa andorrana

Cargando Eventos

Evento Cambra de Comerç
Dirigit a: Propietaris i directius d’empresa.

Objectius: en acabar la sessió, els participants seran capaços d’entendre per què la innovació ha de formar part de la seva vida, saber com es lideren activitats d’innovació en el seu entorn, conèixer les eines necessàries per aplicar-les en diferents situacions i estar conscienciats per un entorn professional canviant i en evolució continua sense que això els bloquegi.

Preu: 203 ¤. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS. El preu del curs no inclou el preu del dinar.

Formadors: Elisa Fité Puig – Consultora Sènior i sòcia fundadora d’Opció RRHH. Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Toulouse, DESS (Diploma d’estudis superiors especialitzats en psicologia). Disposa d’un Programa de Desenvolupament Directiu (PDD) per IESE, i el Practitioner of Neuro-Lingüístic de Talent Institut. Practitioner en Dessensibilització i Reprocessament de creences i re-equilibratge dels hemisferis per a millorar la eficiència professional. Dirigeix i coordina tots el projectes de consultoria realitzats per l’equip d’Opció des de projectes formatius en habilitats socials a posicions de comandaments o de tècnics fins l’anàlisi d’estrès laboral o toxicitat en les persones a diferents empreses andorranes, de França o Espanya.

Silvia Cunill – MBA, per l’IESE i DIBEX per l’ISDI. Innovation Program Manager i Regional Manager de Iberia, Latam y África a EFMA, la major associació internacional de bancs i asseguradores amb focus en la Formació.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/innovacio/

Añadir a mi calendario

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top