POSPOSAT, PENDENT DE NOVA DATA – Matins d’Actua – ESG Investing: Innovant amb la inversió sostenible

Cargando Eventos

Evento Actua
La tendència innovadora en el mon de les inversions és l’enfocament en els factors ambientals, socials, i de governança en el procès de presa de decisions d’inversió, coneguts com a ESG (Environmental, Social & Governance).

Aquesta temàtica s’alinea perfectament amb el lema de la propera Cimera Iberoamericana organitzada per Andorra “la innovació per al desenvolupament sostenible” des d’una perspectiva nova de l’acció responsable dels inversors/estalviadors respecte de la Sostenibilitat.

Alfaquest Saboya Assessors és la 1a entitat d’assessorament financer d’Andorra signatària dels PRI – Principles for Responsible Investment, una iniciativa global llençada al 2006 i que compta amb més de 2.500 empreses signatàries globalment, amb la col.laboració de UNEP Finance Initiative i UN Global Compact (www.unpri.org).

Ponents

Gilbert Saboya – Fundador & CEO de Alfaquest Saboya Assessors, la 1a entitat d’assessorament financer independent a Andorra des del 2010. Ex-CEO de BIBM Gestió d’Actius SA i ex-SDG de BIBM responsable de Banca Privada i Gestió d’Actius. Ex-Ministre d’Afers Exteriors i d’Economia, Competitivitat & Innovació.

Añadir a mi calendario

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top