Webinar Andorra Digital – Fira de Serveis Digitals: connectant l’oferta i la demanda en l’àmbit digital

Webinar Andorra Digital

Sessió informativa sobre l’esdeveniment: ‘Fira de Serveis Digitals: connectant l’oferta i la demanda en l’àmbit digital’

Lloc: Webinar online

Data i hora: Dijous 20 d’abril a les 9.30 h

Ponents:

  • Judit Hidalgo – Directora d’Andorra Business
  • David Abad – Manager de la consultora KPMG
  • David Vicente – Director del Programa de Transformació Digital d’Andorra

Andorra Digital, en col·laboració amb Andorra Business i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, organitza, el proper dijous 20 d’abril a les 9.30h, una sessió on-line informativa en relació a l’esdeveniment que se celebrarà el mes vinent (16 de maig): la Fira de Serveis Digitals. El webinar, que porta per títol ‘Fira de Serveis Digitals: connectant l’oferta i la demanda en l’àmbit digital’, comptarà amb la intervenció de Judit Hidalgo, directora d’Andorra Business, David Vicente, director del Programa de Transformació Digital d’Andorra, i David Abad, manager de la consultora KPMG.

Durant la sessió, els ponents explicaran el Programa de Digitalització d’Empreses d’Andorra i com l’organització de la Fira ha de contribuir a la creació d’un espai per fomentar la cooperació i l’intercanvi de coneixement entre les firmes del país que ofereixen serveis digitals i les empreses que en demanden. Tot plegat, amb l’objectiu de generar xarxa i potenciar l’ecosistema digital del país. El webinar també servirà per avançar la distribució d’espais i les dinàmiques que es preveuen desenvolupar al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, lloc on se celebrarà la Fira. Finalment es descriuran els detalls sobre com portar a terme el registre a l’esdeveniment, bé sigui com a proveïdor o com a empresa client. La sessió informativa acabarà amb un torn de preguntes per a la resolució de dubtes.

Articles recents

Woman Rocks Andorra

Woman Rocks és un esdeveniment per promoure l'emprenedoria femenina comptant amb la presència de professionals reconegudes.

25 Abril, 2024

Congrés Milo AI Andorra

MILO AI és un congrés pioner sobre intel·ligència artificial i sobre el món dels animals de companyia.

23 Abril, 2024

eSports City Fest Andorra 2024

Torna l'eSports City Fest Andorra, l'esdeveniment d'esports electrònics més important del país.

16 Abril, 2024

Startup Fair 2024

Startup Fair is an annual and the main international startup ecosystem event in Lithuania organized by Startup Lithuania.

12 Abril, 2024

VIII Jornades INNTEC

Jornades en què es podrà gaudir de ponents, taules rodones i casos específics sobre innovació i noves tecnologies.

8 Abril, 2024

Cerimònia Premis CEA 2024

Els Premis CEA volen destacar les millors empreses del Principat, que es veuran recompensades per la feina ben feta.

11 Marzo, 2024