Els trets de personalitat que fan triomfar a les persones emprenedores: descobreix quins són els teus

Loading Events

Esdeveniment Cambra de Comerç
Dirigit a: Tota persona, amb càrrec de responsabilitat o sense, interessada en conèixer el seu potencial com a emprenedor.

Objectius: Descobrir quins són els trets de la personalitat emprenedora, identificar els que ens empenyen cap a l’èxit i consecució d’objectius, detectar eventuals trets obstaculitzadors i creences limitants, i, conèixer el nostre estil emprenedor, identificant oportunitats i actuant sobre aquestes..

Preu: 210 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.

Formadors: Elisa Fité Puig – Consultora Sènior i sòcia fundadora d’Opció RRHH. Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Toulouse, DESS (Diploma d’estudis superiors especialitzats en psicologia). Disposa d’un Programa de Desenvolupament Directiu (PDD) per IESE, i el Practitioner of Neuro-Lingü.stic de Talent Institut. Practitioner en Desensibilització i Reprocessament de creences i re-equilibratge dels hemisferis per a millorar la eficiència professional. Dirigeix i coordina tots el projectes de consultoria realitzats per l’equip d’Opció des de projectes formatius en habilitats socials a posicions de comandaments o de tècnics fins l’anàlisi d’estrès laboral o toxicitat en les persones a diferents empreses andorranes, de França o Espanya.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/els-trets-de-personalitat-que-fan-triomfar-a-les-persones-emprenedores-descobreix-quins-son-els-teus/

Afegeix al meu calendari

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top