Matins d’Actua – Sostenibilitat: Valor afegit i posicionament estratègic

Loading Events

Esdeveniment Actua
Les empreses, els països i les persones tenim davant nostre el repte de la sostenibilitat. Cadascú pot decidir com afrontar-lo. En aquest sentit, la nova Marca Andorra ha escollit la sostenibilitat com a eix estratègic; Nacions Unides ha plantejat 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible per donar resposta a les necessitats de la societat i el planeta; i cada vegada són més les organitzacions que incorporen els ODS a la seva estratègia. Es tracta d’una necessitat que s’ha convertit en tendència i que, en el cas de les empreses, acaba retornant clarament en un impacte positiu en el rendiment del negoci.

La xerrada “Sostenibilitat: valor afegit i posicionament estratègic” us ajudarà a donar resposta a preguntes com ara: Quines connexions té la nostra empresa amb els ODS? De què parlem quan parlem de sostenibilitat? Quines oportunitats i línies d’acció podríem identificar en aquest àmbit? Què ens aportaria? Podríem avaluar quin ha estat l’impacte?

Ponentes

Bet Font – Directora comercial de Lavola d’Andorra des de l’any 2009. Llicenciada en biologia per la Universitat de Barcelona, especialitzada en medi ambient i sostenibilitat, amb experiència professional en aquests àmbits des de 1991.  Entre els projectes en els quals ha participat en destaca l’assistència tècnica a diverses organitzacions andorranes en estratègia de sostenbilitat i responsabilitat social; gestió de carboni; i en comunicació i educació ambiental. És autora del llibre “50 persones que conspiren”, Premi Embat d’Educació Ambiental (1999), i coautora del llibre “Consumo sostenible. Preguntas con respuesta” (1999).

Afegeix al meu calendari

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top