Tech Spirit Barcelona 2021

Loading Events
Tech Spirit Barcelona

Esdeveniment Tech Barcelona

Ha passat un any i mig des que va sorgir Tech Spirit Barcelona com una demostració de l’energia de l’ecosistema digital i tecnològic de la ciutat de Barcelona davant la cancel·lació de 4YFN i MWC Barcelona al febrer de 2020. Una greu pandèmia i molta feina després, l’ecosistema és més dinàmic i ambiciós.

La cita serà els dies 22 i 23 de novembre de nou en un espai tan emblemàtic com la Llotja de Mar de Barcelona. Des de Tech Barcelona, l’associació privada sense ànim de lucre que agrupa més de 1.200 emprenedors, startups, inversors i corporacions i vertebra l’ecosistema digital i tecnològic de Barcelona, organitzen aquest esdeveniment, amb ACCIÓ, l’agència de la Generalitat de Catalunya per a la competitivitat de l’empresa, com partner principal; el suport del Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa; la col·laboració de Cambra de Comerç de Barcelona i de les principals empreses de l’ecosistema.

Tech Spirit Barcelona torna per a consolidar-se com un esdeveniment de referència de la comunitat innovadora local amb mirada i ambició global. Un punt de trobada amb ponents de primer nivell, els principals referents de l’ecosistema i continguts rellevants sobre la tecnologia, la innovació i l’emprenedoria.

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top