Visual Merchandising: Implantació directa en el punt de venda

Esdeveniment Cambra de Comerç
Dirigit a: Directius, gerents, professionals i, en definitiva, totes aquelles persones que busquen conèixer la intel·ligència emocional per entendre el món emocional i ser més eficient en la presa de decisions, decidint amb més comoditat davant de reptes, de problemes i d’objectius desafiants.

Objectius:Dotar els alumnes de coneixements i habilitats per poder projectar un punt de venda mitjançant les tècniques, formes de presentació, estudi del muntatge i exposició de la mercaderia. En el curs també es tracten els principis fonamentals de les estratègies del marketing, visual merchandising i aparadorisme.

Infondre la sensibilitat i el feeling necessaris per poder crear i generar estil en els maniquís i en l’espai expositiu en el comerç.

Preu: A determinar amb cadascun dels participants, depenent de la grandària de l’establiment i el nombre de persones inscrites de la mateixa empresa. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.

Formadors: David Gómez Prieto – visual merchandiser & retail designer. Coordinador de visual merchandising, window dresser, estilisme i moda a l’Institut de Diseny IED i a ÀRTIDI, Escola Superior d’Aparadorisme i Visual Merchandising de Barcelona. 15 anys d’experiència al grup Inditex com a responsable d’imatge i formador d’equips par a Espanya, Itàlia i Mèxic. Window dresser & flagship store a Itàlia, França i Espanya. Col·laboracions com a visual merchandiser i creatiu a Elena Miró, Carácter, Germaine de Capuccine i Lupo Barcelona, entre altres. Responsable de la decoració i la il·luminació artística del Ministeri d’Assumptes Exteriors al Palau de Santa Cruz (Madrid). Director artístic en POP-UP INSPIRE, event dirigit a joves artistes.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/visual-merchandising-implantacio-directa-en-el-punt-de-venda/

Afegeix al meu calendari

Articles recents

Woman Rocks Andorra

Woman Rocks és un esdeveniment per promoure l'emprenedoria femenina comptant amb la presència de professionals reconegudes.

25 Abril, 2024

Congrés Milo AI Andorra

MILO AI és un congrés pioner sobre intel·ligència artificial i sobre el món dels animals de companyia.

23 Abril, 2024

eSports City Fest Andorra 2024

Torna l'eSports City Fest Andorra, l'esdeveniment d'esports electrònics més important del país.

16 Abril, 2024

Startup Fair 2024

Startup Fair is an annual and the main international startup ecosystem event in Lithuania organized by Startup Lithuania.

12 Abril, 2024

VIII Jornades INNTEC

Jornades en què es podrà gaudir de ponents, taules rodones i casos específics sobre innovació i noves tecnologies.

8 Abril, 2024

Cerimònia Premis CEA 2024

Els Premis CEA volen destacar les millors empreses del Principat, que es veuran recompensades per la feina ben feta.

11 Març, 2024