Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Esdeveniment Actua

Degut a la situació d’emergència sanitària, moltes empreses i professionals s’han vist obligats a fer el seu “debut” en el comerç electrònic. No obstant, aquesta primera immersió, per raó de la urgència en tot el desplegament, no s’està fent sempre en compliment de totes les garanties jurídiques que exigeix la legislació aplicable en diversos àmbits. El que pretén aquest webminar, a través de la plataforma ZOOM i gratuït, és facilitar a empresaris i professionals, informació relativa a aquesta legislació aplicable que han de prendre en consideració.

Ponents

Ester Peralba – Sòcia fundadora de P.I. ADVOCATS. Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, Juris Doctor per la Universitat de Puerto Rico i LLM per la Fordham University, especialista en assessorament legal a empreses des l’àmbits de la creació, la tecnologia i la innovació.

Elisabet Serrano – Professional del dret a P.I. ADVOCATS. Llicenciada en dret i en ciències del treball per la Universitat de Girona, especialista en el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea per AENOR, i en contractació tecnològica i electrònica per ESADE.

Afegeix al meu calendari

Go to Top