Webinar Cambra de Comerç – Small is beautiful: Oportunitats futures per al comerç local i de proximitat

Esdeveniment Cambra de Comerç
El COVID-19 està provocant moviments en el replantejament del propòsit de les marques. La societat demanda una raó de ser, un propòsit honest. La societat i els clients demanden aportacions creïbles i útils. El COVID -19 ha accelerat els nostres plans 10 anys. Tothom està posant en marxa una obertura de consciència cap als nostres veïns, col.laboradors, equips … més sentiment de pertinença a la comunitat.

El consum conscient i reflexiu marcarà la pauta. Les empreses que demanin ajuts als Estats sense fer res per la societat seran rebutjades. Les persones que s´han quedat sense feina es revelaran com mai contra les empreses fredes i poc compromeses. En aquests moments crítics, canviarem el “Com Podem vendre més” pel “Com Podem donar suport als nostres clients”. Avui és moment pels missatges simples, reals i empàtics. Haurem d´expressar la identitat de marca i els valors.

Està organitzat conjuntamente amb NBB Altavisibilitat, tindrà lloc el dijous 21 de maig, a les 11h, i será a càrrec de Xavier Borràs expert en plans d´automotivació, creació de climes i entrenador emocional d´equips. Té una llarga experiència en programes de comunicació, connexió i protocol, amb especialització en els àmbits de les empreses de turisme i de comerç. Ha publicat en diferents suports de premsa escrita i ha aparegut en programes de TV i radio, i és amant de potenciar l´economia local respectant la cultura, les tradicions i els costums dels llocs, sempre en defensa de la responsabilitat i la sostenibilitat.

Inscriu-te aquí

Afegeix al meu calendari

Articles recents

Woman Rocks Andorra

Woman Rocks és un esdeveniment per promoure l'emprenedoria femenina comptant amb la presència de professionals reconegudes.

25 Abril, 2024

Congrés Milo AI Andorra

MILO AI és un congrés pioner sobre intel·ligència artificial i sobre el món dels animals de companyia.

23 Abril, 2024

eSports City Fest Andorra 2024

Torna l'eSports City Fest Andorra, l'esdeveniment d'esports electrònics més important del país.

16 Abril, 2024

Startup Fair 2024

Startup Fair is an annual and the main international startup ecosystem event in Lithuania organized by Startup Lithuania.

12 Abril, 2024

VIII Jornades INNTEC

Jornades en què es podrà gaudir de ponents, taules rodones i casos específics sobre innovació i noves tecnologies.

8 Abril, 2024

Cerimònia Premis CEA 2024

Els Premis CEA volen destacar les millors empreses del Principat, que es veuran recompensades per la feina ben feta.

11 Març, 2024