XIII Trobada Empresarial Iberoamericana

El Consell d’Empresaris Iberoamericans (CEIB), la Secretaria General Iberoamericana (SEGIB) i la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) organitzen la XIII Trobada Empresarial Iberoamericana, que tindrà lloc a Andorra la Vella, els dies 19 i 20 d’abril de 2021, en el marc de la XXVII Cimera Iberoamericana de Caps d’Estat i de Govern.

Sens dubte, l’acte no polític més important que se celebra durant els dos anys en què Andorra ostenta la Secretaria pro tempore iberoamericana.

A la XIII Edició del Encuentro Empresarial Iberoamericano, hi prendran part destacades personalitats del món empresarial.

Hi participen empresaris de la talla dels presidents d’Iberdrola, Ignacio Sánchez-Galán; del Banc Santander Espanya, Luis Isasi; de Telefónica, José María Álvarez-Pallete; el CEO de Forces Elèctriques d’Andorra-FEDA, Albert Moles; el Board Member d’Andorra Telecom, César Marquina; el president d’honor de Velae Legal Group, José Antonio Alonso; el president de Mapfre, Antonio Huertas; el president de Motta International a Panamà, Stanley Motta; el president de l’Entitat de Gestió de Drets dels Productors Audiovisuals Espanyols-EGEDA, Enrique Cerezo; el president d’Audax Energia, José Elías; el president de el Grup Alquimara a Mèxic, Gilberto Marín; i el president de Banc Lafise de Nicaragua, Roberto Zamora; entre d’altres.

També hi intervindran la secretària general Iberoamericana, Rebeca Grynspan; el cap de Govern d’Andorra, Xavier Espot; i els 24 presidents d’organitzacions empresarials membres del CEIB.

Assistiran de forma presencial el president de l’Organització Internacional de empleadors-OIE, Erol Kiresepi; els presidents de la CEOE (Espanya), Antonio Garamendi; el president de CIP (Portugal), António Saraiva; i el president de COPARDOM (República Dominicana), William Matías Ramírez. Així mateix, participen el secretari general de l’OCDE, Ángel Gurría; destacades autoritats d’Andorra; i el president de la Cambra de Comerç d’Espanya, José Luis Bonet.

Es comptarà també amb la intervenció de la consellera delegada de Consell d’Administració i Iberdrola Espanya, Ángeles Santamaría; la directora d’Estratègia Global d’Afers Públics de Telefónica, Trinidad Jiménez; la CEO del Grup Arpa i presidenta del Pacte Mundial a Espanya, Clara Arpa; el CEO de la Fundació BBVA Microfinances a Espanya, Javier M. Flores; el CEO Mobile World Capital, Carlos Grau; el president d’Iberia, Javier Sánchez; la presidenta d’Inverotel, Encarna Piñera; el president del Centre Iberoamericà d’Arbitratge-CIAR, Javier Íscar; la presidenta de Orestia Mèxic, María Fernanda Garsa; la presidenta de Women in a Legal World, Marlen Estévez; i la CEO de AtheaDx de Sant Diego, l’andorrana Magda Marquet; entre molts altres.

Articles recents

Woman Rocks Andorra

Woman Rocks és un esdeveniment per promoure l'emprenedoria femenina comptant amb la presència de professionals reconegudes.

25 Abril, 2024

Congrés Milo AI Andorra

MILO AI és un congrés pioner sobre intel·ligència artificial i sobre el món dels animals de companyia.

23 Abril, 2024

eSports City Fest Andorra 2024

Torna l'eSports City Fest Andorra, l'esdeveniment d'esports electrònics més important del país.

16 Abril, 2024

Startup Fair 2024

Startup Fair is an annual and the main international startup ecosystem event in Lithuania organized by Startup Lithuania.

12 Abril, 2024

VIII Jornades INNTEC

Jornades en què es podrà gaudir de ponents, taules rodones i casos específics sobre innovació i noves tecnologies.

8 Abril, 2024

Cerimònia Premis CEA 2024

Els Premis CEA volen destacar les millors empreses del Principat, que es veuran recompensades per la feina ben feta.

11 Març, 2024