Els dies 12 i 13 de Juny ha tingut lloc a la Seu d’Urgell la 25a Trobada empresarial al Pirineu. Per a l’ocasió, el president de la Trobada, Sr. Ramón Roca, ha destacat la rapidesa dels canvis ocorreguts en l’entorn fent especial menció a la globalització i les TIC des del naixement de la Trobada. L’alcalde de la Seu d’Urgell, Sr. Albert Batalla ha volgut posar en relleu la creixent participació i l’atenció mediàtica de la Trobada.

Durant les jornades s’ha apostat per un seguit de conferències i taules rodones amb ponents de primer nivell amb l’objectiu de compartir experiències, aprendre i sumar. L’emprenedoria i l’entorn econòmic han estat els temes protagonistes.

La Trobada ha acollit gairebé 700 inscrits dels quals aproximadament 100 provenien d’institucions i d’empreses andorranes. En aquest context, la Iniciativa Actua, espònsor de la Trobada, ha volgut aprofitar l’esdeveniment per prendre contacte amb potencials inversors estrangers, presentar l’obertura econòmica i les tasques que desenvolupa la iniciativa Actua en aquest sentit i difondre la funció dels clústers en la diversificació econòmica per convidar tant a empresaris andorrans com estrangers a participar-hi.

Valorem la Trobada molt positivament perquè s’han pogut establir contactes nous i reafirmar els existents sempre en la línia d’actuació de la iniciativa Actua.
Més informació aquí
 

Actua Actua
Author: Actua Actua