Mener un projet d’entreprise ou créer une entreprise en Andorre requiert une certaine préparation et la prise de décisions importantes.

Pour mener à bien un projet de création d’entreprise, il est nécessaire de procéder par étapes ; mais il n’est pas toujours évident de savoir par où commencer.

Si vous souhaitez créer une société sur le territoire andorran, nous vous conseillons de vous renseigner sur les conditions requises et les démarches à suivre. Andorra Business peut vous fournir les informations nécessaires sur les différentes étapes de création d’une entreprise en Andorre et vous accompagner tout au long de cette procédure.

Créer une enterprise en Andorre

Home»Développez-vous depuis l’Andorre»Créer une enterprise en Andorre

Avantatges d’Andorre

Avantages de créer une enterprise en Andorre

Avantatges d’Andorre

Informations de base

Informations de base pour créer une entreprise en Andorre

Informations de base

Parlez-nous de votre projet

Parlez-nous de votre projet d’entreprise en Andorre

Parlez-nous de votre projet

Nous vous appelons

Nous vous appelons
Miguel-Manterola

Andorra és un país molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos. Des d’Andorra Business ens van ajudar moltíssim a trobar esdeveniments, llocs i empreses amb qui col·laborar.
Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Meritxell Martí

Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional. Precisament Andorra Business m’ha ajudat en aquest procés per fer conèixer els meus productes fora del Principat.

Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Miguel-Jaques

Fremindtronic
Vam venir a Andorra perquè ens encantava la muntanya, perquè teníem Espanya i França a prop, i sobretot pel marc de seguretat excepcional que ofereix el Principat. Estem molt contents de seguir comptant amb el suport d’Andorra Business, ja que gràcies a ells hem pogut establir molts vincles comercials amb empreses internacionals.

Jacques Gascuel, CEO de Freemindtronic