Rebaixes, promocions i nova temporada. Implantació a la botiga

Événement Cambra de Comerç
Dirigit a: Tots els professionals del sector comerç.

Objectius: Analitzarem tots els punts de promoció per poder dissenyar la nostra pròpia estratègia. Dotarem els alumnes de coneixements i habilitats per poder promocionar un punt de venda personalitzat, fent-lo més atractiu per a un client cada vegada més saturat de competència. Coneixerem i crearem un calendari d’accions per a la promoció i instal·lació de les rebaixes.

Es tracta d’una sessió teòrica, on veurem les tècniques del visual merchandising, la implantació de producte, la il·luminació del punt focal en l’interior; la cartelleria, la presentació de la nova temporada i solucionarem problemes personalitzats al nostre punt de venda.

Preu: 110 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.

Formadors: David Gómez Prieto – Visual Merchandiser & retail designer. Coordinador de visual merchandising, window dresser, estilisme i moda a l’Institut a l’IED de Barcelona. Professor de visual merchandising, window dresser, estilisme i moda a Ártidi, Escola Superior d’Aparadorisme i Visual Merchandising de Barcelona. 15 anys amb el grup Inditex (ZARA KIDYS CLASS i Berhska) com a responsable d’imatge i formador d’equips per a Espanya, Itàlia i Mèxic. Window dresser & flagship store a Itàlia, França i Espanya. Col·laboracions com visual merchandiser i creatiu en Elena Miró, Caràcter, Germaine de Capuccine, Lupo Barcelona, i diverses botigues multimarca a diferents punts d’Espanya. Responsable de la decoració i il·luminació artística del Ministeri d’Afers Exteriors, Palacio de Santa Cruz (Madrid).

Director artístic en POP.UP INSPIRE, esdeveniment dirigit a joves artistes.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/botigues/

Ajouter à mon calendrier

Articles recents

Woman Rocks Andorra

Woman Rocks és un esdeveniment per promoure l'emprenedoria femenina comptant amb la presència de professionals reconegudes.

25 Avril, 2024

Congrés Milo AI Andorra

MILO AI és un congrés pioner sobre intel·ligència artificial i sobre el món dels animals de companyia.

23 Avril, 2024

eSports City Fest Andorra 2024

Torna l'eSports City Fest Andorra, l'esdeveniment d'esports electrònics més important del país.

16 Avril, 2024

Startup Fair 2024

Startup Fair is an annual and the main international startup ecosystem event in Lithuania organized by Startup Lithuania.

12 Avril, 2024

VIII Jornades INNTEC

Jornades en què es podrà gaudir de ponents, taules rodones i casos específics sobre innovació i noves tecnologies.

8 Avril, 2024

Cerimònia Premis CEA 2024

Els Premis CEA volen destacar les millors empreses del Principat, que es veuran recompensades per la feina ben feta.

11 Mars, 2024