Webinar Cambra de Comerç – COVID-19 i teletreball: Què estem aprenent?

Événement Cambra de Comerç
La crisi sanitària que estem vivint ha portat milions de persones a veure’s obligades de manera urgent a desenvolupar la seva tasca professional a casa seva. Són moltíssims els treballadors han hagut de fer de la seva llar el seu centre de treball, a més compatibilitzar la seva professió amb l’atenció de les seves necessitats familiars. Podem anomenar aquesta situació d’urgència de teletreball? Podem dir-li conciliació? Quins beneficis i barreres ofereix el treball en remot intensiu per a la gestió de les persones? Quins aprenentatges estem tenint? ¿El marc jurídic actual és suficient per a la situació que vivim?

Està organitzat conjuntament amb l’Institut Cuatrecasas d’Estratègia Legal en RRHH, tindrà lloc el proper dimarts 9 de juny, a les 11.00 h, i serà a càrrec de Guillermo Tena, Director de l’Institut Cuatrecasas d’Estratègia Legal en RRHH i Conseller de l’Àrea Laboral de Cuatrecasas. Llicenciat en Dret per la Universitat de Saragossa i MBA, per la Universitat de Houston. Ha estat Chief People Officer a IBERIA, SVP a ABB a Europa i director de RRHH a Unilever Europa i Espanya, i Procter & Gamble a Espanya. Gran expert en el disseny i implantació de noves estratègies en la gestió de recursos humans i desenvolupament organitzacional, i amb especial interès i coneixement en els efectes de les noves tecnologies en l’organització del treball. Professor Associat de l’assignatura de RRHH al Instituto de Empresa i a la Universitat de Navarra.

Marta Villaverde
Advocada especialitzada en Dret Laboral i de la Seguretat Social a Cuatrecasas. Grau i màster en advocacia (especialitat laboral) per la Universitat Pompeu Fabra. Màster en prevenció de riscos laborals CEF-UDIMA. Curs de dret laboral i Seguretat Social per la 8761. Experiència en assessorament laboral i continuat, i de Seguretat Social a empreses de diferents sectors, tant a nivell nacional com internacional, amb especialització en matèries d’igualtat i prevenció de l’assetjament laboral, així com en qüestions de prevenció de riscos laborals. Imparteix classes a de l’assignatura de Dret 4.0: introducció a les tecnologies disruptives a ESADE, i ha impartit formacions en matèria de plans d’igualtat i prevenció de l’assetjament laboral a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Inscripció aquí

Ajouter à mon calendrier

Articles recents

Woman Rocks Andorra

Woman Rocks és un esdeveniment per promoure l'emprenedoria femenina comptant amb la presència de professionals reconegudes.

25 Avril, 2024

Congrés Milo AI Andorra

MILO AI és un congrés pioner sobre intel·ligència artificial i sobre el món dels animals de companyia.

23 Avril, 2024

eSports City Fest Andorra 2024

Torna l'eSports City Fest Andorra, l'esdeveniment d'esports electrònics més important del país.

16 Avril, 2024

Startup Fair 2024

Startup Fair is an annual and the main international startup ecosystem event in Lithuania organized by Startup Lithuania.

12 Avril, 2024

VIII Jornades INNTEC

Jornades en què es podrà gaudir de ponents, taules rodones i casos específics sobre innovació i noves tecnologies.

8 Avril, 2024

Cerimònia Premis CEA 2024

Els Premis CEA volen destacar les millors empreses del Principat, que es veuran recompensades per la feina ben feta.

11 Mars, 2024