GESX Andorra

Andorra Business i el Global Esports Summit (GES), amb el suport de Morabanc i la col·laboració del comú de la Massana, presenten el GES-X Andorra, un esdeveniment enfocat als esports electrònics que se celebrarà, el 26 de novembre, al teatre de les Fontetes de La Massana, que serà el primer acte d’e-sports a Andorra.

L’objectiu de la trobada és promocionar el sector dels e-sports d’Andorra, i comptarà amb representants de referència d’entitats internacionals del sector com per exemple els Esports Bureau, Play the Game Agency, etc. També participaran representants de l’Associació Andorrana dels Esports Electronics (AAEE) i altres actors del sector a Andorra.

A més, la jornada comptarà a la tarda amb una part lúdica amb demostracions, sessió en directe de la Lliga de Videojocs d’Andorra (ALV) i espais on provar jocs i experiències dels e-sports que seran de lliure participació.

L’esdeveniment s’emmarca dins de l’acord de col·laboració com a Partner Institucional signat entre Andorra Business i Global Esports Summit, el passat mes de juny del 2021. I és que els esports electrònics són un dels sectors estratègics en què el Govern d’Andorra està treballant per crear un pol de desenvolupament d’aquesta indústria que permeti aportar noves fonts de valor a l’economia andorrana.

La jornada estarà obert al públic amb aforament limitat i sota inscripció.

Es farà un control d’accés amb certificat COVID-19. Els assistents hauran de demostrar que compleix un dels següents requisits:

  1. Presentar el certificat de vacunació o bé disposar dels certificats que acrediten que la persona ha passat la malaltia i està vacunada amb una dosi de la vacuna i que han transcorregut 14 dies des que se li va administrar.
  2. Haver passat la malaltia en un termini inferior a 6 mesos.
  3. Disposar d’una prova diagnòstica negativa, PCR o TMA feta en les 72 hores prèvies o test ràpid d’antigen (TRA) fet en les 12 hores prèvies.

A l’entrada a l’esdeveniment es realitzarà el control per verificar si es compleix un dels 3 requisits. És per aquest motiu que demanem que arribin a l’esdeveniment mitja hora abans de que comenci

Programa del GES-X Andorra

10:00 – 10:30 Obertura portes i acreditacions
10:30 – 10:40 Benvinguda GESX ANDORRA Paraules de benvinguda i introducció al GESX Andorra M.I. Sr. Jordi Gallardo, ministre de Presidència, Economia i Empresa Govern d’Andorra

Hble. Sra. Olga Molné, cònsol major de La Massana

Antonio Lacasa, director general de GES

10:40 – 11-20 TAULA: “Com construir un país eSports Friendly®” Presentació del plantejament d’Andorra com a país pioner amb el seu Pla Estratègic dels eSportsi de la plataforma i agents que sustenten la seva implementació Modera:

Manel Guerrero, representant de la Lliga Andorrana de Videojocs, i CEO de WHATYOUPLAY

Participen:

Marc Galabert, secretari d’Estat de Diversificació Econòmica i Innovació Govern d’Andorra

Sergi Segado, Ceo de JOB AND PLAY i FOR2PLAY app

Carles Casadevall, Retail Marketing Director d’Andorra Telecom

Eduard Piera Secall, redactor de l’Agència de Notícies Andorrana (ANA)

11:20 – 11:50 PONÈNCIA / CAS: “L’aposta d’una marca als eSports” Plantejament d’un cas d’èxit d’una marca per la seva aposta estratègica en eSports i el seu entorn Presenta:

Óscar Soriano, CEO de Play the Game Agency

Marc Vilaregut, Ex CMO en Adam Foods

11:50 – 12:30 CAS: “Esport, eSports i marques” Presentació del desenvolupament de la eLaLiga espanyola desde la visió dels propis organitzadors, una marca patrocinadora i equip que competeix Presenten:

Andrés Tortarolo, director Getafe eSports

12:30 – 13:10 TAULA: “eSports: Avui i demà d’un ecosistema integral” Taula rodona que presenta el funcionament i status de l’ecosistema dels eSports (verticals i agents) i planteja el seu futur com a indústria de l’entreteniment) Modera:

Rafael Espinosa de los Monteros, director d’ Esports Bureau

Participen:

Emilio Hurtado, head of eSports and Gaming d’ Auren Spain

Marco “Insengard” Montouto, project Manager S2V

Roger Espuga, founder & Ceo Five Media Clan.

Amneris Paola Pereira, Representant de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA) (Projecte Sim Racing)

13:10 – 13:20 Conclusions i comiat Marc Galabert, secretari d’Estat de Diversificació Econòmica i Innovació Govern d’Andorra
15:00-19:00 Part lúdica amb demostracions, sessió en directe de la Lliga de Videojocs d’Andorra (ALV) i espais on provar jocs i experiències dels e-sports que seran de lliure participació

Formulari Inscripció:
Assistir al GES-X Andorra

Si vols assistir a aquest esdeveniment emplena el següent formulari i et contactarem.

En ser un esdeveniment de caire internacional, la majoria de les intervencions es faran en castellà.