Consulta el nou web amb els plecs de bases de tots els concursos públics de l’Administració

El Govern ha estrenat un nou web on es poden consultar tots els concursos públics de l’Administració i que permet descarregar els plecs de bases de manera gratuïta.

El nou portal permet que tots els empresaris interessats a participar en concursos públics puguin veure quins hi ha oberts i consultar-ne les bases sense haver de desplaçar-se a l’edifici administratiu del Govern. Tots els plecs de bases podran descarregar-se de manera gratuïta, i per a aquells que prefereixin recollir-los al Servei de Tràmits, se’ls entregaran en una clau de memòria a un preu de 30 euros. A més, si es vol en format paper es cobrarà un preu unitari per cada fotocòpia.

Tanmateix, actualment no es poden presentar les ofertes per participar en concursos públics a través del web, però es treballarà perquè es pugui fer en un futur.

La posada en funcionament del nou web suposa també un benefici per a l’Administració, ja que anualment es publiquen al voltant de 120 concursos públics en els quals participen unes 10 empreses de mitjana. Per tant, s’entreguen prop de 1.200 plecs de bases a l’any, que es podran reduir gràcies a les descarregues al nou web.