El Govern ha estrenat un nou web on es poden consultar tots els concursos públics de l’Administració i que permet descarregar els plecs de bases de manera gratuïta.

El nou portal permet que tots els empresaris interessats a participar en concursos públics puguin veure quins hi ha oberts i consultar-ne les bases sense haver de desplaçar-se a l’edifici administratiu del Govern. Tots els plecs de bases podran descarregar-se de manera gratuïta, i per a aquells que prefereixin recollir-los al Servei de Tràmits, se’ls entregaran en una clau de memòria a un preu de 30 euros. A més, si es vol en format paper es cobrarà un preu unitari per cada fotocòpia.

Tanmateix, actualment no es poden presentar les ofertes per participar en concursos públics a través del web, però es treballarà perquè es pugui fer en un futur.

La posada en funcionament del nou web suposa també un benefici per a l’Administració, ja que anualment es publiquen al voltant de 120 concursos públics en els quals participen unes 10 empreses de mitjana. Per tant, s’entreguen prop de 1.200 plecs de bases a l’any, que es podran reduir gràcies a les descarregues al nou web.