Andorra és un país cosmopolita on conviuen més de 100 nacionalitats. Per aquest motiu i d’altres, viure a Andorra comporta una sèrie d’avantatges.

Andorra es caracteritza per ser un país amb l’esperança de vida més alta i per la seva gran qualitat de vida. A això, hi contribueix la qualitat òptima de l’aire el 91 % dels dies, les 2.000 hores anuals de sol i el fet que més del 90 % del territori són muntanyes, boscos, rius i llacs que es poden explorar, gràcies a més de 60 camins de muntanya. Així mateix, Andorra és un dels països més segurs, amb un índex de criminalitat molt baix. La seva economia és sòlida, amb una de les taxes d’atur més baixes d’Europa.

Avantatges de viure Andorra

Pàgina inicial»Invertir a Andorra»Avantatges de viure Andorra

Et truquem

Et truquem!
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit