A Andorra Business, volem fer que les nostres empreses i negocis locals arribin a tot el món. Per aquest motiu, hem creat una sèrie de programes d’internacionalització i subvencions, per donar suport a totes les empreses que requereixen ajuda per llançar-se al mercat internacional.

Entenem la internacionalització com un factor holístic que aporta coneixement; connexions amb proveïdors capdavanters i eficients per al teu negoci; inspiració, i, també, més clients potencials per als teus productes i serveis.

Descobreix quin dels nostres programes d’internacionalització i quines subvencions s’adeqüen millor a tu. No esperis més i accedeix al mercat internacional sota el guiatge d’Andorra Business.

Programes dinternacionalització

Pàgina inicial»Creix des d’Andorra»Creixent fora d’Andorra: Serveis i Programes d’Internacionalització

Et truquem

Et truquem!
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Miguel-Manterola

Andorra és un país molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos. Des d’Andorra Business ens van ajudar moltíssim a trobar esdeveniments, llocs i empreses amb qui col·laborar.
Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Meritxell Martí

Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional. Precisament Andorra Business m’ha ajudat en aquest procés per fer conèixer els meus productes fora del Principat.

Miguel-Jaques

Fremindtronic
Vam venir a Andorra perquè ens encantava la muntanya, perquè teníem Espanya i França a prop, i sobretot pel marc de seguretat excepcional que ofereix el Principat. Estem molt contents de seguir comptant amb el suport d’Andorra Business, ja que gràcies a ells hem pogut establir molts vincles comercials amb empreses internacionals.

Jacques Gascuel, CEO de Freemindtronic