L’un de nos objectifs est de faire en sorte que les entreprises et commerces andorrans puissent avoir une portée internationale. C’est pour cette raison que nous avons mis au point un certain nombre de programmes d’internationalisation et de subventions, afin d’aider toutes les entreprises qui en font la demande à selancer à l’international.

Nous considérons que l’internationalisation d’une entreprise est une démarche globale, une source de connaissances et d’inspiration, qui permet d’établir des contacts avec des fournisseurs leaders adaptés, mais aussi d’atteindre un plus grand nombre de clients pouvant être intéressés par les produits et services de l’entreprise.

Découvrez nos programmes d’internationalisation et de subventions les mieux adaptés à votre projet. N’attendez plus et lancez-vous à l’international avec l’aide d’Andorra Business.

Programes dinternacionalització

Home»Développez-vous depuis l’Andorre»Services et programmes d’internationalisation

Nous vous appelons

Nous vous appelons
Miguel-Manterola


Andorra és un punt molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos.

Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Meritxell Martí
Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional.