Andorra en xifres

Consultez les données microéconomiques et macroéconomiques de l’Andorre pour vous assurer que les chiffres sont suffisamment attractifs pour investir en Andorre.

Andorra Business, la Chambre du Commerce, de l’Industrie et des Services et le Département des statistiques ont rédigé ensemble un document intitulé L’Andorre en chiffres 2019, qui recueille les principales données socioéconomiques de l’Andorre.

Andorra en xifres

Nous vous appelons

Nous vous appelons
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Meritxell Martí
Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional.
Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Miguel-Manterola


Andorra és un punt molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos.

Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik