Résidence passive

Les personnes séjournant en Andorre sans activité lucrative disposent du statut de résident passif. Il s’agit de l’une des possibilités de résidence fiscale (résidence sans permis de travail) que propose l’Andorre. Cette autorisation de résidence est conçue pour les personnes qui n’ont pas leur résidence en Andorre, mais qui y séjournent plus de 90 jours par an sans exercer d’activité professionnelle.

Pour plus d'informations

Nous vous appelons

Nous vous appelons
Miguel-Manterola


Andorra és un punt molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos.

Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Meritxell Martí
Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional.
Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.