Subventions pour entreprises

L’objectif du programme de subventions pour entreprises d’Actua est d’aider les entreprises andorranes à devenir des entreprises à valeur ajoutée, innovantes et compétitives, bien positionnées pour relever les défis et profiter des opportunités que présente le marché international.

Les services subventionnés ou bénéficiant d’aides financières de notre programme se divisent donc en trois grandes catégories : innovation, internationalisation et optimisation d’entreprise.

Si vous possédez une entreprise en Andorre et que vous avez besoin d’aide pour améliorer son fonctionnement et relever de nouveaux défis, n’hésitez plus : faites appel à nous, notre programme de subventions est là pour vous aider. Renseignez-vous sur les conditions requises et enregistrez-vous auprès du meilleur programme de subventions en Andorre.

Subvencions Actua Empresa

Nous vous appelons

Nous vous appelons
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Miguel-Manterola

Andorra és un país molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos. Des d’Andorra Business ens van ajudar moltíssim a trobar esdeveniments, llocs i empreses amb qui col·laborar.
Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Meritxell Martí

Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional. Precisament Andorra Business m’ha ajudat en aquest procés per fer conèixer els meus productes fora del Principat.

Miguel-Jaques

Fremindtronic
Vam venir a Andorra perquè ens encantava la muntanya, perquè teníem Espanya i França a prop, i sobretot pel marc de seguretat excepcional que ofereix el Principat. Estem molt contents de seguir comptant amb el suport d’Andorra Business, ja que gràcies a ells hem pogut establir molts vincles comercials amb empreses internacionals.

Jacques Gascuel, CEO de Freemindtronic
Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit