Subvenciones para empresas

El Programa de Subvenciones para Empresas de Actua tiene por objetivo apoyar la transformación de la empresa andorrana hacia una empresa de valor añadido, innovadora y competitiva, muy posicionada para hacer frente a los retos y aprovechar las oportunidades del mercado internacional.

Así, los servicios subvencionados o con ayudas económicas a través del programa se clasifican en tres grandes apartados: innovación, internacionalización y optimización empresarial.

Si eres una empresa andorrana y necesitas un impulso para mejorar tu funcionamiento y hacer frente a nuevos retos, no lo dudes, te ayudaremos con nuestras subvenciones. Consulta nuestros requisitos y apúntate al mejor programa de subvenciones de Andorra.

Subvencions Actua Empresa

¡Te llamamos!

¡Te llamamos!
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Miguel-Manterola


Andorra és un punt molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos.

Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Meritxell Martí
Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional.
Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, Presidente - Nice Fruit