Te ayudamos a crecer y a potenciar tus proyectos empresariales en Andorra.

En Actua, apoyamos a las empresas para que sean más competitivas a escala nacional e internacional. Queremos que puedas poner en marcha tus propios proyectos y crear tu propia empresa en Andorra o abrir nuevos mercados internacionales gracias a nuestros programas de internacionalización.

Te facilitamos el aterrizaje de nuevos proyectos y te conectamos con empresas clave de Andorra y otros países.

¿Quieres crecer o crear tu propio proyecto? Encuentra el programa que más se adecua a tu empresa.

Crecimiento empresarial en Andorra

Home»Crece desde Andorra

¡Te llamamos!

¡Te llamamos!
Meritxell Martí
Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional.
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, Presidente - Nice Fruit
Miguel-Manterola


Andorra és un punt molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos.

Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik