Si te estás planteando abrir un establecimiento o invertir en un negocio, Andorra es uno de los mejores países donde hacerlo.

Andorra tiene un marco político estable y una economía dinámica, y esto hace que sea uno de los países más atractivos a la hora de invertir. Su singularidad histórica, su entorno social y natural, y, por supuesto, su economía y modelo financiero, lo convierten en un Estado desarrollado y rentable. Actualmente, combina un programa de reformas basadas en la apertura de la economía a la inversión extranjera, y en la homologación y la cooperación fiscal. Además, está impulsando la innovación desde hace años, con proyectos comunes con diferentes centros y entidades de prestigio internacional.

Así pues, tanto invertir en un negocio en Andorra como abrir uno nuevo es una posibilidad muy rentable por el ecosistema que nos rodea.

Andorra en xifres

Home»Invertir en Andorra»Ventajas de invertir en un negocio en Andorra

Llevar a cabo un proyecto empresarial o crear una empresa en Andorra requiere preparación y tomar decisiones importantes.

Para poner en marcha un proyecto de creación de empresa, hay que proceder por etapas, y no siempre es evidente saber por dónde empezar.

Para constituir una sociedad en territorio andorrano, te recomendamos que consultes cuáles son los requisitos y trámites que debes seguir. En Andorra Business, te informamos sobre los distintos pasos que debes seguir para crear una empresa en Andorra, y te acompañamos en todo el proceso.

Ventajas del marco fiscal de Andorra

0%
Impuesto sobre sociedades
0%
Impuesto sobre la renta de las personas físicas (IRPF)
0%
Impuesto sobre la renta de los no residentes fiscales
0%
Impuesto general indirecto (IGI)

La inversión extranjera en Andorra

+ 7.600%

desde 2012

160%

de crecimiento anual desde 2012

18,7%

del PIB 2021

¡Te llamamos!

¡Te llamamos!
Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, Presidente - Nice Fruit
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Elia-Villa

Clinica-Mobile-Andorra-logo
Vam decidir obrir la clínica a Andorra perquè molts dels pilots de Moto GP i Superbike que assessorem viuen aquí com Fabio Quartararo i Pol Espargaró. També perquè hi ha força esportistes d’elit. Andorra Business ens va ajudar a l’hora d’implantar el negoci facilitant-nos la informació de com muntar l’empresa al Principat.

Max-Commencal

Commencal
Andorra és un dels millors llocs del món per a muntar la part de disseny, màrqueting, concepció i enginyeria d’una empresa. Andorra Business ens ajuda a internacionalitzar la nostra empresa amb les seves connexions/contactes per a entrar en mercats on és més complicat instal·lar-se.

Max Commencal, CEO de Commencal
Miguel-Manterola

Andorra és un país molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos. Des d’Andorra Business ens van ajudar moltíssim a trobar esdeveniments, llocs i empreses amb qui col·laborar.
Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Miguel-Jaques

Fremindtronic
Vam venir a Andorra perquè ens encantava la muntanya, perquè teníem Espanya i França a prop, i sobretot pel marc de seguretat excepcional que ofereix el Principat. Estem molt contents de seguir comptant amb el suport d’Andorra Business, ja que gràcies a ells hem pogut establir molts vincles comercials amb empreses internacionals.

Jacques Gascuel, CEO de Freemindtronic
Meritxell Martí

Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional. Precisament Andorra Business m’ha ajudat en aquest procés per fer conèixer els meus productes fora del Principat.