Llevar a cabo un proyecto empresarial o crear una empresa en Andorra requiere preparación y tomar decisiones importantes.

Para poner en marcha un proyecto de creación de empresa, hay que proceder por etapas, y no siempre es evidente saber por dónde empezar.

Para constituir una sociedad en territorio andorrano, te recomendamos que consultes cuáles son los requisitos y trámites que debes seguir. En Andorra Business, te informamos sobre los distintos pasos que debes seguir para crear una empresa en Andorra, y te acompañamos en todo el proceso.

Crear una empresa en Andorra

Home»Crece desde Andorra»Crear una empresa en Andorra

Ventajas de Andorra

Ventajas de abrir un negocio en Andorra

Ventajas de Andorra

Información básica

Información para abrir un negocio en Andorra

Información básica

Cuéntanos tu proyecto

Cuéntanos tu idea de negocio en Andorra

Cuéntanos tu proyecto

¡Te llamamos!

¡Te llamamos!
Miguel-Manterola


Andorra és un punt molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos.

Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, Presidente - Nice Fruit
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Meritxell Martí
Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional.