Dur a terme un projecte empresarial o crear una empresa a Andorra requereix preparació i prendre decisions importants.

Per posar en marxa un projecte de creació d’empresa, cal procedir per etapes, i no sempre és evident saber per on començar.

Per constituir una societat en territori andorrà, et recomanem que consultis quins són els requisits i tràmits que has de seguir. A Andorra Business, t’informem sobre els diferents passos que has de seguir per crear una empresa a Andorra, i t’acompanyem en tot el procés.

Crear una empresa a Andorra

Pàgina inicial»Creix des d’Andorra»Crear una empresa a Andorra

Avantatges d’Andorra

Avantatges d’obrir una empresa a Andorra

Avantatges d’Andorra

Informació bàsica

Informació per obrir una empresa a Andorra

Informació bàsica

Explica’ns el teu projecte

Explica’ns la teva idea de negoci a Andorra

Explica’ns el teu projecte

Et truquem

Et truquem!
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Miguel-Manterola


Andorra és un punt molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos.

Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Meritxell Martí
Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional.
Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit