Programa Growth

El programa de suport per a les empreses andorranes amb alt potencial de creixement.

Programa Growth d'Actua

Programa de suport per a les empreses amb alt potencial de creixement

El Programa Growth és un programa de creixement destinat a empreses andorranes que facturin més de 50.000€ i tinguin més de 2 anys d’activitat com empresa i que vulguin treballar durant 6 mesos per tenir un negoci el més competitiu i resilient possible.

Esteu traient el màxim profit de les vostres vendes? Aprofiteu òptimament les eines de màrqueting per arribar als vostres clients? Esteu explotant el vostre potencial d’internacionalització? Coneixeu el vostre potencial real de creixement?

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Et truquem

Et truquem!
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit