Subvencions per a empreses

El programa de subvencions per a empreses d’Andorra Busines té per objectiu donar suport a la transformació de l’empresa andorrana cap a una empresa de valor afegit, innovadora i competitiva, ben posicionada per fer front als reptes i aprofitar les oportunitats del mercat internacional.

Així, els serveis subvencionats o amb ajudes econòmiques a través del programa es classifiquen en tres grans apartats: innovació, internacionalització i optimització empresarial.

Si ets una empresa andorrana i necessites un impuls per millorar el teu funcionament i fer front a nous reptes, no ho dubtis, t’ajudarem amb les nostres subvencions. Consulta els nostres requisits i apunta’t al millor programa de subvencions d’Andorra.

Subvencions Actua Empresa

Et truquem

Et truquem!
Miguel-Manterola


Andorra és un punt molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos.

Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Meritxell Martí
Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional.