Andorra és un dels països més rendibles on invertir. Si estàs pensant a generar una rendibilitat, ja sigui creant una empresa nova o comprant accions d’una d’existent, invertir a Andorra és possiblement la teva millor opció.

Andorra és un país modern que es beneficia d’un marc polític únic i estable, singular per la seva història, pel seu entorn social i natural, i, per descomptat, per la seva economia dinàmica; tot això el converteix en un estat desenvolupat i atractiu on invertir.

Invertir a Andorra

Pàgina inicial»Invertir a Andorra

De fet, l’any 2017 va ser considerat el segon millor país del món, segons la consultora internacional Bradley Hackford, arran dels processos d’homologació i transparència reconeguts per l’OCDE. Tots aquests canvis han suposat que Andorra quedi en una situació en igualtat de condicions amb les economies veïnes, i alhora possibilita que el país esdevingui un destí de primer nivell per a nous sectors i empreses.

Les empreses físiques i jurídiques estrangeres poden invertir a Andorra en empreses, immobles, carteres i d’altres.

Alta qualitat de vida

Avantatges d’invertir a Andorra

Invertir a Andorra

Et truquem

Et truquem!
Miguel-Manterola

Andorra és un país molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos. Des d’Andorra Business ens van ajudar moltíssim a trobar esdeveniments, llocs i empreses amb qui col·laborar.
Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Meritxell Martí

Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional. Precisament Andorra Business m’ha ajudat en aquest procés per fer conèixer els meus productes fora del Principat.

Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Miguel-Jaques

Fremindtronic
Vam venir a Andorra perquè ens encantava la muntanya, perquè teníem Espanya i França a prop, i sobretot pel marc de seguretat excepcional que ofereix el Principat. Estem molt contents de seguir comptant amb el suport d’Andorra Business, ja que gràcies a ells hem pogut establir molts vincles comercials amb empreses internacionals.

Jacques Gascuel, CEO de Freemindtronic
Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit