Fires internacionals

Avui dia, les fires continuen essent un dels millors aparadors per donar a conèixer una empresa dins el seu sector. Si les fires nacionals tenen ja un gran impacte, les fires internacionals són molt importants per connectar amb els proveïdors, els inversors i els clients, i estar al dia de les darreres tendències.

A Andorra Business organitzem anualment estands grupals en algunes fires internacionals de referència i delegacions per visitar-les.

Estàs interessat a assistir a algun esdeveniment internacional?

Més informació sobre fires internacionals

Fires 2020

Recomanacions per anar a una Fira

Per tal que anar a una fira internacional d’aquest tipus sigui efectiu, és molt important que planifiquem molt bé la nostra estratègia a la fira a la qual assistim.

Per aquest motiu, et donem una sèrie de recomanacions per apropar-te a l’èxit comercial en una fira o un esdeveniment d’aquesta importància.

1 Abans de la fira

Defineix els teus objectius:

 • contacte directe.
 • clients, distribuïdors, proveïdors.

Elabora un pla de comunicació:

 • Explota les diverses eines de comunicació de l’empresa (web, publitramesa electrònica, xarxes socials).
 • Estableix un contacte previ amb els clients, socis i proveïdors per intentar quedar amb ells durant la fira. Un cop comenci la fira, no podràs fer-ho.
 • Aprofita al màxim les possibilitats de comunicació que et pugui oferir la fira.
Prefira

2 Durant la fira

 • Adapta el teu discurs als teus objectius per generar confiança.
 • Dona documentació només als visitants que t’interessen més.
 • Sigues actiu: no esperis que et vinguin a veure.
 • Participa en els esdeveniments i les conferències de la fira de negocis.
 • Tingues un formulari per anar anotant-hi les visites, i registrar-hi el contacte i el seguiment que n’has de fer.

Un dels errors més grans que cometen els expositors que assisteixen a una fira de negocis és no aprofitar totes les oportunitats que ofereix, com ara poder interactuar amb persones de referència en el sector.

Durant la fira

3 Després de la fira

 • Per poder fer un bon seguiment després de la fira, és convenient preparar uns formularis per anotar-hi la informació dels contactes que hi puguis fer. Cal que hi incloguis les dades de l’empresa i la persona de contacte, quin ha estat el motiu de la conversa a la fira, si ha mostrat interès per algun producte o servei concret i quines accions consideres que hauràs de dur a terme un cop hagi finalitzat la fira. Així, en iniciar el seguiment posterior, podràs estructurar la feina i prioritzar les accions.
 • Fes una avaluació de resultats: quantitativa i qualitativa.
Després la fira

Participació i visita a fires internacionals

Estàs interessat a assistir a algun esdeveniment?

 • Utilitzarem aquestes dades per atendre la teva consulta o sol·licitud. No les compartim amb tercers, i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament i com pots exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. En enviar-nos el formulari, acceptes els termes i condicions del nostre avís legal.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Et truquem

Et truquem!
Sergi Zamora - Casos d'èxit Andorra Business

neela-studio-logo-black-PNG

Vam triar venir a Andorra arran de la pandèmia de la Covid i veure que per al nostre projecte podíem muntar un estudi de producció audiovisual i de doblatge al país i treballar internacionalment. A més viure a Andorra és una meravella per als nostres fills per l’entorn i per la gran seguretat.

Sergi Zamora, CEO de Neela Studio
onalabs-logo-black-PNG

Andorra és un lloc perfecte per a desenvolupar i testar totes les nostres innovacions, fer pilots integrals de país i per generar aliances empresarials. L’enclavament en l’àmbit esportiu és impressionant, sobretot gràcies al fet que hi viuen un gran nombre d’esportistes i a què el país considera prioritari el sector.

Elisabeth del Valle, CEO i cofundadora d’Onalabs
Farmàcia Meritxell

Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional. Precisament Andorra Business m’ha ajudat en aquest procés per fer conèixer els meus productes fora del Principat.

La decisió de crear una empresa a Andorra no sols es va produir per les facilitats fiscals, sinó sobretot per l’alta qualitat de vida i la presència de joves amb talent. NP Technology vol créixer al món, ampliant la seva presència en altres països, i Andorra Business ha exercit un paper fonamental ajudant-nos en el nostre procés d’internacionalització.

Marco Di Giampietro, CEO de NP Technology
Fremindtronic

Vam venir a Andorra perquè ens encantava la muntanya, perquè teníem Espanya i França a prop, i sobretot pel marc de seguretat excepcional que ofereix el Principat. Estem molt contents de seguir comptant amb el suport d’Andorra Business, ja que gràcies a ells hem pogut establir molts vincles comercials amb empreses internacionals.

Jacques Gascuel, CEO de Freemindtronic
Commencal

Andorra és un dels millors llocs del món per a muntar la part de disseny, màrqueting, concepció i enginyeria d’una empresa. Andorra Business ens ajuda a internacionalitzar la nostra empresa amb les seves connexions/contactes per a entrar en mercats on és més complicat instal·lar-se.

Max Commencal, CEO de Commencal
Jesús-Costa
Centre-Medic-Valira-logo

Vam decidir crear la empresa a Andorra per les seves característiques naturals privilegiades que el converteixen en un país emblemàtic, la seva seguretat, la seva correcta pressió fiscal, i perquè creiem que té un gran potencial per esdevenir un important hub sanitari europeu.

Nice Fruit

Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Clinica-Mobile-Andorra-logo

Vam decidir obrir la clínica a Andorra perquè molts dels pilots de Moto GP i Superbike que assessorem viuen aquí com Fabio Quartararo i Pol Espargaró. També perquè hi ha força esportistes d’elit. Andorra Business ens va ajudar a l’hora d’implantar el negoci facilitant-nos la informació de com muntar l’empresa al Principat.

Andorra és un país molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos. Des d’Andorra Business ens van ajudar moltíssim a trobar esdeveniments, llocs i empreses amb qui col·laborar.

Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik