Fires internacionals

Avui dia, les fires continuen essent un dels millors aparadors per donar a conèixer una empresa dins el seu sector. Si les fires nacionals tenen ja un gran impacte, les fires internacionals són molt importants per connectar amb els proveïdors, els inversors i els clients, i estar al dia de les darreres tendències.

A Andorra Business organitzem anualment estands grupals en algunes fires internacionals de referència i delegacions per visitar-les.

 • 2019: Fitur Salud, World Retail Congress 2019, Startup Village, Mountain Business Summit, La Mêlée Numérique 2019, Fira de Sant Ermengol, Web Summit
 • 2020: Fitur Salud
 • 2021 anirem: 4YFN

Estàs interessat a assistir a algun d’aquests esdeveniments internacionals?

Més informació sobre fires internacionals

Fires 2020

Fires internacionals 2020

20-24 de gener a Madrid: Fitur Salud

Del 20 al 24 de gener a Madrid:
Fitur Salud

La crisi generada per la COVID-19 ha obligat a suspendre les fires previstes per a aquest any 2020.

Fires internacionals 2019

El 2019, Andorra Business va participar en les fires internacionals següents:

18 i 19 de gener a Madrid: Fitur Salud

Del 18 al 19 de gener a Madrid
Fitur Salud

14 - 16 de maig a Amsterdam: World Retail Congress

Del 14 al 16 de maig a Amsterdam
World Retail Congress 2019

21-22 de maig a Moscou: Startup Village

Del 21 al 22 de maig a Moscou
Startup Village

11-12 de juny a Tarbes: Mountain Business Summit

De l’11 al 12 de juny a Tarba
Mountain Business Summit

30 de setembre al 2 d’octubre a Tolosa: La Mêlée Numérique 2019

Del 30 de setembre al 2 d’octubre a Tolosa
La Mêlée Numérique 2019

18-20 d’octubre a la Seu d’Urgell: Fira de Sant Ermengol

Del 18 al 20 d’octubre a la Seu d’Urgell
Fira de Sant Ermengol

4-7 de novembre a Lisboa: Web Summit

Del 4 al 7 de novembre a Lisboa
Web Summit

Recomanacions per anar a una Fira

Per tal que anar a una fira internacional d’aquest tipus sigui efectiu, és molt important que planifiquem molt bé la nostra estratègia a la fira a la qual assistim.

Per aquest motiu, et donem una sèrie de recomanacions per apropar-te a l’èxit comercial en una fira o un esdeveniment d’aquesta importància.

1 Abans de la fira

Defineix els teus objectius:

 • contacte directe.
 • clients, distribuïdors, proveïdors.

Elabora un pla de comunicació:

 • Explota les diverses eines de comunicació de l’empresa (web, publitramesa electrònica, xarxes socials).
 • Estableix un contacte previ amb els clients, socis i proveïdors per intentar quedar amb ells durant la fira. Un cop comenci la fira, no podràs fer-ho.
 • Aprofita al màxim les possibilitats de comunicació que et pugui oferir la fira.
Prefira

2 Durant la fira

 • Adapta el teu discurs als teus objectius per generar confiança.
 • Dona documentació només als visitants que t’interessen més.
 • Sigues actiu: no esperis que et vinguin a veure.
 • Participa en els esdeveniments i les conferències de la fira de negocis.
 • Tingues un formulari per anar anotant-hi les visites, i registrar-hi el contacte i el seguiment que n’has de fer.

Un dels errors més grans que cometen els expositors que assisteixen a una fira de negocis és no aprofitar totes les oportunitats que ofereix, com ara poder interactuar amb persones de referència en el sector.

Durant la fira

3 Després de la fira

 • Per poder fer un bon seguiment després de la fira, és convenient preparar uns formularis per anotar-hi la informació dels contactes que hi puguis fer. Cal que hi incloguis les dades de l’empresa i la persona de contacte, quin ha estat el motiu de la conversa a la fira, si ha mostrat interès per algun producte o servei concret i quines accions consideres que hauràs de dur a terme un cop hagi finalitzat la fira. Així, en iniciar el seguiment posterior, podràs estructurar la feina i prioritzar les accions.
 • Fes una avaluació de resultats: quantitativa i qualitativa.
Després la fira

Participació i visita a fires internacionals

Estàs interessat a assistir a algun d’aquests esdeveniments?

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Et truquem

Et truquem!
Meritxell Martí

Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional. Precisament Andorra Business m’ha ajudat en aquest procés per fer conèixer els meus productes fora del Principat.

Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Miguel-Manterola

Andorra és un país molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos. Des d’Andorra Business ens van ajudar moltíssim a trobar esdeveniments, llocs i empreses amb qui col·laborar.
Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Max-Commencal

Commencal
Andorra és un dels millors llocs del món per a muntar la part de disseny, màrqueting, concepció i enginyeria d’una empresa. Andorra Business ens ajuda a internacionalitzar la nostra empresa amb les seves connexions/contactes per a entrar en mercats on és més complicat instal·lar-se.

Max Commencal, CEO de Commencal
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

dalle-consulting-logo-black-PNG
Vam triar obrir l’empresa a Andorra pel seu entorn natural i per la qualitat de vida que ofereix. Andorra Business ens ha ajudat molt tant en el moment inicial de la nostra implantació al país, proporcionant-nos informació, com a posteriori participant en la primera edició del Programa Growth de creixement empresarial o acollint-nos a les seves subvencions per a empreses.
Miguel-Jaques

Fremindtronic
Vam venir a Andorra perquè ens encantava la muntanya, perquè teníem Espanya i França a prop, i sobretot pel marc de seguretat excepcional que ofereix el Principat. Estem molt contents de seguir comptant amb el suport d’Andorra Business, ja que gràcies a ells hem pogut establir molts vincles comercials amb empreses internacionals.

Jacques Gascuel, CEO de Freemindtronic
Elia-Villa

Clinica-Mobile-Andorra-logo
Vam decidir obrir la clínica a Andorra perquè molts dels pilots de Moto GP i Superbike que assessorem viuen aquí com Fabio Quartararo i Pol Espargaró. També perquè hi ha força esportistes d’elit. Andorra Business ens va ajudar a l’hora d’implantar el negoci facilitant-nos la informació de com muntar l’empresa al Principat.