Serveis per a tu fora d’Andorra

A Andorra Business volem que les empreses andorranes tinguin una visió internacional del seu negoci.

Entenem la internacionalització d’un negoci com una evolució que va més enllà d’aconseguir clients en un altre país o establir una part de l’empresa a l’estranger. L’entenem com un procés d’aprenentatge dels nous mercats i els ecosistemes empresarials que hi conviuen.

Serveis per a tu fora d’Andorra

El principal objectiu és que cada vegada més empreses andorranes aprofitin els mercats internacionals tant per incrementar les seves vendes com per fer connexions, accedir a coneixement, cercar socis, noves tecnologies, proveïdors o models a seguir i aprofitar, així, les oportunitats integrals que altres mercats ofereixen.

Entenem que, per poder aconseguir que cada vegada més empreses andorranes facin el salt a la internacionalització, hem d’acompanyar-les i donar-los suport perquè es preparin per poder aprofitar al màxim el que ofereixen els mercats i les connexions de fora d’Andorra.

Així doncs, a Andorra Business volem acompanyar l’empresa en tots els estadis que formen part del repte de la internacionalització, per la qual cosa disposem dels programes o serveis següents:

Preparació per la internacionalització

Preparació per a la internacionalització

Plataforma per a la internacionalització

És el lloc on les empreses poden obtenir informació d’altres mercats, entendre’n els procediments i preparar-se per extreure el màxim d’aquesta internacionalització.

Acompanyament inicial

Et preparem per a la internacionalització del teu negoci i perquè puguis subsistir en els mercats internacionals on hagis decidit establir-te.
Sabem que els inicis no són fàcils, per això t’assessorarem i ensenyarem tot el que et cal per posar en marxa el teu pla d’internacionalització: com navegar per la plataforma, com identificar els teus mercats, les principals fires o actes del sector, i com preparar el teu negoci per a aquest pas.

Acompanyament Espanya i França

Acompanyament a Espanya i França

Les empreses ja preparades o amb objectius clars en mercats concrets poden comptar amb el suport personalitzat d’Andorra Business per fer els primers passos en mercats propers, com Espanya i França, establir-hi contactes, cercar-hi clients, socis, proveïdors o dades específiques per a estudis de mercat per acabar de valorar les viabilitats de plans internacionals, etc. Tenim convenis amb associacions i entitats a Espanya (Barcelona Tech City) i França (La Mêlée) per garantir els primers contactes internacionals a les empreses andorranes.

Acompanyament en altres països

Et donem suport per internacionalitzar-te al país que necessitis, gràcies a la nostra xarxa de contactes a escala mundial. En funció de les necessitats d’empreses concretes en altres mercats fora del francès i l’espanyol, Andorra Business ha teixit i continua teixint relacions internacionals perquè, de forma personalitzada, puguis gaudir de suport en més mercats.

Acompanyament a altres països
Connectem

Et connectem amb ecosistemes guanyadors

T’oferim inspiració, espais i connexions amb ecosistemes de prestigi en innovació, tecnologia, talent i emprenedoria, com el Barcelona Tech City i la Mêlée a Tolosa, així com amb grups de recerca nacional i internacional, com el Massachusetts Institute of Technology (MIT), Skolkovo i d’altres.

Participació i visita a fires internacionals

La presència en esdeveniments internacionals importants del teu sector és imprescindible si et vols preparar per a la internacionalització de la teva empresa.

Com a part de les teves connexions internacionals, entenem les fires internacionals del teu sector com un bon aparador, tant per connectar amb els teus proveïdors, inversors i clients com per estar al dia de les darreres tendències del teu sector.

A Andorra Business organitzem anualment estands grupals en algunes fires de referència i delegacions per visitar-les.

2019: Fitur Salud, World Retail Congress 2019, Startup Village, Mountain Business Summit, La Mêlée Numérique 2019, Fira de Sant Ermengol, Web Summit
2020: Fitur Salud
2021: 4YFN

Més informació sobre fires internacionals

Fires internacionals

Et truquem

Et truquem!
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit