Serveis per a tu fora d’Andorra

A Andorra Business volem que les empreses andorranes tinguin una visió internacional del seu negoci.

Entenem la internacionalització d’un negoci com una evolució que va més enllà d’aconseguir clients en un altre país o establir una part de l’empresa a l’estranger. L’entenem com un procés d’aprenentatge dels nous mercats i els ecosistemes empresarials que hi conviuen.

Serveis per a tu fora d’Andorra

El principal objectiu és que cada vegada més empreses andorranes aprofitin els mercats internacionals tant per incrementar les seves vendes com per fer connexions, accedir a coneixement, cercar socis, noves tecnologies, proveïdors o models a seguir i aprofitar, així, les oportunitats integrals que altres mercats ofereixen.

Entenem que, per poder aconseguir que cada vegada més empreses andorranes facin el salt a la internacionalització, hem d’acompanyar-les i donar-los suport perquè es preparin per poder aprofitar al màxim el que ofereixen els mercats i les connexions de fora d’Andorra.

Així doncs, a Andorra Business volem acompanyar l’empresa en tots els estadis que formen part del repte de la internacionalització, per la qual cosa disposem dels programes o serveis següents:

Preparació per la internacionalització

Preparació per a la internacionalització

Plataforma per a la internacionalització

És el lloc on les empreses poden obtenir informació d’altres mercats, entendre’n els procediments i preparar-se per extreure el màxim d’aquesta internacionalització.

Visita el Portal Empresa d’Andorra Business

Acompanyament inicial

Et preparem per a la internacionalització del teu negoci i perquè puguis subsistir en els mercats internacionals on hagis decidit establir-te.
Sabem que els inicis no són fàcils, per això t’assessorarem i ensenyarem tot el que et cal per posar en marxa el teu pla d’internacionalització: com navegar per la plataforma, com identificar els teus mercats, les principals fires o actes del sector, i com preparar el teu negoci per a aquest pas.

Acompanyament Espanya i França

Acompanyament a Espanya i França

Les empreses ja preparades o amb objectius clars en mercats concrets poden comptar amb el suport personalitzat d’Andorra Business per fer els primers passos en mercats propers, com Espanya i França, establir-hi contactes, cercar-hi clients, socis, proveïdors o dades específiques per a estudis de mercat per acabar de valorar les viabilitats de plans internacionals, etc. Tenim convenis amb associacions i entitats a Espanya i França per garantir els primers contactes internacionals a les empreses andorranes.

Acompanyament en altres països

Et donem suport per internacionalitzar-te al país que necessitis, gràcies a la nostra xarxa de contactes a escala mundial. En funció de les necessitats d’empreses concretes en altres mercats fora del francès i l’espanyol, Andorra Business ha teixit i continua teixint relacions internacionals perquè, de forma personalitzada, puguis gaudir de suport en més mercats.

Acompanyament a altres països
Connectem

Nous serveis d’internacionalització

L’acord signat entre Andorra Business i ACCIÓ permet els empresaris del país gaudir del següents serveis a 100 països a través de les seves oficines de Comerç i Inversions:

  • Suport en identificar, contactar i fer les primeres presentacions amb clients
  • Suport en la cerca de canals de distribución: distribuïdors / Agents
  • Suport en cercar de socis tecnològics i altres
  • Suport en tot el procés d’implantació de la vostra empresa fora d’Andorra
  • Cerca de proveïdors
  • Estudis personalitzats del mercat
  • Altres serveis personalitzats per les vostres necessitats a mercats exteriors

ACCIÓ i Andorra Business signen un acord per impulsar el creixement de les empreses d’ambdós territoris

Et connectem amb ecosistemes guanyadors

T’oferim inspiració, espais i connexions amb ecosistemes de prestigi en innovació, tecnologia, talent i emprenedoria, com el Tech Barcelona, així com amb grups de recerca nacional i internacional, com el Massachusetts Institute of Technology (MIT), entre d’altres.

Connectem
Fires internacionals

Participació i visita a fires internacionals

La presència en esdeveniments internacionals importants del teu sector és imprescindible si et vols preparar per a la internacionalització de la teva empresa.

Com a part de les teves connexions internacionals, entenem les fires internacionals del teu sector com un bon aparador, tant per connectar amb els teus proveïdors, inversors i clients com per estar al dia de les darreres tendències del teu sector.

A Andorra Business organitzem anualment estands grupals en algunes fires de referència i delegacions per visitar-les.

Més informació sobre fires internacionals

Et truquem

Et truquem!

Entitats internacionals amb les quals Andorra Business col·labora

Farmàcia Meritxell

Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional. Precisament Andorra Business m’ha ajudat en aquest procés per fer conèixer els meus productes fora del Principat.

Commencal

Andorra és un dels millors llocs del món per a muntar la part de disseny, màrqueting, concepció i enginyeria d’una empresa. Andorra Business ens ajuda a internacionalitzar la nostra empresa amb les seves connexions/contactes per a entrar en mercats on és més complicat instal·lar-se.

Max Commencal, CEO de Commencal

La decisió de crear una empresa a Andorra no sols es va produir per les facilitats fiscals, sinó sobretot per l’alta qualitat de vida i la presència de joves amb talent. NP Technology vol créixer al món, ampliant la seva presència en altres països, i Andorra Business ha exercit un paper fonamental ajudant-nos en el nostre procés d’internacionalització.

Marco Di Giampietro, CEO de NP Technology
Clinica-Mobile-Andorra-logo

Vam decidir obrir la clínica a Andorra perquè molts dels pilots de Moto GP i Superbike que assessorem viuen aquí com Fabio Quartararo i Pol Espargaró. També perquè hi ha força esportistes d’elit. Andorra Business ens va ajudar a l’hora d’implantar el negoci facilitant-nos la informació de com muntar l’empresa al Principat.

Gerard Maravella

balize-logo-black-PNG

Andorra és un lloc ideal on treballar i establir una empresa. És un país encantador i familiar, amb un entorn natural espectacular i una gran calma, en el que sorgeixen moltes oportunitats de negoci i on, a més, és molt fàcil solucionar totes les problemàtiques que van apareixent.

Gerard Marabella, CEO de Balize
Sergi Zamora - Casos d'èxit Andorra Business

neela-studio-logo-black-PNG

Vam triar venir a Andorra arran de la pandèmia de la Covid i veure que per al nostre projecte podíem muntar un estudi de producció audiovisual i de doblatge al país i treballar internacionalment. A més viure a Andorra és una meravella per als nostres fills per l’entorn i per la gran seguretat.

Sergi Zamora, CEO de Neela Studio
Nice Fruit

Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Jesús-Costa
Centre-Medic-Valira-logo

Vam decidir crear la empresa a Andorra per les seves característiques naturals privilegiades que el converteixen en un país emblemàtic, la seva seguretat, la seva correcta pressió fiscal, i perquè creiem que té un gran potencial per esdevenir un important hub sanitari europeu.

onalabs-logo-black-PNG

Andorra és un lloc perfecte per a desenvolupar i testar totes les nostres innovacions, fer pilots integrals de país i per generar aliances empresarials. L’enclavament en l’àmbit esportiu és impressionant, sobretot gràcies al fet que hi viuen un gran nombre d’esportistes i a què el país considera prioritari el sector.

Elisabeth del Valle, CEO i cofundadora d’Onalabs
Fremindtronic

Vam venir a Andorra perquè ens encantava la muntanya, perquè teníem Espanya i França a prop, i sobretot pel marc de seguretat excepcional que ofereix el Principat. Estem molt contents de seguir comptant amb el suport d’Andorra Business, ja que gràcies a ells hem pogut establir molts vincles comercials amb empreses internacionals.

Jacques Gascuel, CEO de Freemindtronic