1. Disposicions generals

Aquest lloc web utilitza galetes, és a dir, petits fitxers de dades generats en els ordinadors i altres dispositius mòbils o electrònics des dels quals accediu al lloc web. Les galetes permeten, entre d’altres, obtenir informació sobre la data i l’hora en què accediu al lloc i els continguts que seleccioneu, cosa que ajuda a Andorra Desenvolupament i Inversió, SAU (en endavant, «ADI») a millorar la qualitat i la seguretat dels dits continguts.

Igualment, us informem que aquest lloc web no utilitza scripts embeguts, balises web, comptadors de visites, fitxers de registre o qualssevol altres tecnologies, a part de les galetes ja esmentades, per recopilar informació sobre la vostra persona i les interaccions que feu amb la nostra informació o els anuncis que en cada moment puguem patrocinar.

Així mateix, us informem que només emmagatzemarem galetes en el vostre dispositiu si són estrictament necessàries per al funcionament del lloc web. Per a tots els altres tipus de galetes, sol·licitarem el vostre permís, per tant, no n’emmagatzemarem cap —a excepció de les esmentades abans que siguin estrictament necessàries per al funcionament del lloc web— que no hàgiu acceptat prèviament.

Podeu modificar o retirar el vostre consentiment de conformitat amb el que estableix aquesta política.

En els casos en què les galetes d’aquest lloc web puguin recollir dades personals, ADI les tractarà de conformitat amb la seva política de privacitat.

En aquest sentit, us informem que, a diferència d’altres responsables de llocs web, ADI considera que l’adreça IP del dispositiu amb què accediu al nostre lloc, els identificadors únics del vostre telèfon mòbil i el vostre identificador únic de publicitat són dades amb les quals qualsevol seria capaç d’identificar-vos si s’ho proposa, sense invertir-hi un gran esforç, per la qual cosa ADI els considera dades personals. Sobre la base d’aquesta consideració, per a ADI són igualment dades personals qualsevol altra informació vinculada d’alguna manera per les galetes (pròpies o de tercers) amb l’adreça IP o els identificadors únics esmentats.

Per obtenir més informació en relació amb ADI i les seves dades de contacte, així com respecte a com aquesta societat tracta les vostres dades de caràcter personal, podeu accedir a la política de privacitat d’ADI mitjançant l’enllaç següent: Política de privadesa.

2. Tipus de galetes

3. Bloquejar, desactivar o eliminar galetes

ADI us informa que podeu permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el vostre dispositiu mitjançant el menú de configuració del vostre navegador d’Internet. El podeu configurar perquè es bloquegin les galetes o us alerti quan un servidor vulgui desar-ne una. Els enllaços següents proporcionen informació sobre com configurar o desactivar les galetes dels principals navegadors del mercat amb la finalitat que pugueu decidir si n’accepteu l’ús o no.

Per a més informació sobre el bloqueig, la desactivació o l’eliminació de galetes, podeu visitar el lloc web següent: http://www.aboutcookies.org.

Darrera actualització: 4 d’agost del 2021