Casos d’èxit

Andorra s’ha convertit en una de les millors destinacions per obrir un negoci, segons han destacat diverses consultores de prestigi internacional. Des del 2012, nombroses companyies internacionals han aterrat al país i destaquen les òptimes oportunitats que els ofereix el Principat. Paral·lelament, empresaris d’Andorra estan exportant-ne els seus productes. Te’n deixem una petita mostra amb alguns testimonis.

Casos d’èxit

José María Roger

President de Nice Fruit

«Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida».

Joel López

Director tècnic de Laboratoris Echevarne

«A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària».

Et truquem

Et truquem!
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit