Casos d’èxit

Andorra s’ha convertit en una de les millors destinacions per obrir un negoci, segons han destacat diverses consultores de prestigi internacional. Des del 2012, nombroses companyies internacionals han aterrat al país i destaquen les òptimes oportunitats que els ofereix el Principat. Paral·lelament, empresaris d’Andorra estan exportant-ne els seus productes. Te’n deixem una petita mostra amb alguns testimonis.

Casos d’èxit

José Enrique Boigues

Director d’Everis Andorra

«El procés d’implantació a Andorra ha estat força àgil, tot han estat facilitats i estem per sobre de les expectatives que ens havíem plantejat».

José María Roger

President de Nice Fruit

«Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida».

Ángel Vicioso

Director de la Clínica Podoactiva Andorra

«Estem contents amb l’acollida que hem tingut a Andorra, i el procés d’implantació ha estat fàcil».

Joel López

Director tècnic de Laboratoris Echevarne

«A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària».

Frank Rodríguez

Director d’Imporex

«L’empresa es va fundar el 1976, centrada principalment en productes d’electrònica, i es va crear motivada pel comerç que hi havia al país. Ja fa uns anys que l’empresa es va diversificar i ara també exportem des d’Andorra».

Gemma Riu

Gerent de l’Andorra Esports Clúster

«Andorra Business és una organització imprescindible per al creixement, la competitivitat i la diversificació de l’economia andorrana, i el seu equip és i ha estat la clau dels èxits que Andorra Business ha aconseguit fins avui: bones persones i bons professionals que destaquen pel seu treball en equip, la seva positivitat i la seva professionalitat».

Et truquem

Et truquem!
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Meritxell Martí
Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional.
Miguel-Manterola


Andorra és un punt molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos.

Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik