Casos d’èxit

Andorra s’ha convertit en una de les millors destinacions per obrir un negoci, segons han destacat diverses consultores de prestigi internacional. Des del 2012, nombroses companyies internacionals han aterrat al país i destaquen les òptimes oportunitats que els ofereix el Principat. Paral·lelament, empresaris d’Andorra estan exportant-ne els seus productes. Te’n deixem una petita mostra amb alguns testimonis.

Casos d’èxit

Gerard Marabella

CEO de Balize

«Andorra és un lloc ideal on treballar i establir una empresa. És un país encantador i familiar, amb un entorn natural espectacular i una gran calma, en el que sorgeixen moltes oportunitats de negoci i on, a més, és molt fàcil solucionar totes les problemàtiques que van apareixent».

Jesús Costa

CEO de Centre Mèdic Valira

«Vam decidir crear la empresa a Andorra per les seves característiques naturals privilegiades que el converteixen en un país emblemàtic, la seva seguretat, la seva correcta pressió fiscal, i perquè creiem que té un gran potencial per esdevenir un important hub sanitari europeu».

Marisa Sánchez

CEO de Clínica Quantum Andorra

«Implantar el nostre negoci a Andorra suposa una gran oportunitat per créixer, ja que encara que tinguem un client nacional molt fidel i encantat amb els nostres serveis, confiem que tota la nova població que està arribant al Principat també ens pugui conèixer i convertir-se en futurs clients».

Sergi Zamora

CEO de Neela Studio

«Vam triar venir a Andorra arran de la pandèmia de la Covid i veure que per al nostre projecte podíem muntar un estudi de producció audiovisual i de doblatge al país i treballar internacionalment. A més viure a Andorra és una meravella per als nostres fills per l’entorn i per la gran seguretat».

Elisabeth del Valle

CEO i cofundadora d’Onalabs

«Andorra és un lloc perfecte per a desenvolupar i testar totes les nostres innovacions, fer pilots integrals de país i per generar aliances empresarials. L’enclavament en l’àmbit esportiu és impressionant, sobretot gràcies al fet que hi viuen un gran nombre d’esportistes i a què el país considera prioritari el sector».

Marco Di Giampietro

CEO de NP Technology

«La decisió de crear una empresa a Andorra no sols es va produir per les facilitats fiscals, sinó sobretot per l’alta qualitat de vida i la presència de joves amb talent. NP Technology vol créixer al món, ampliant la seva presència en altres països, i Andorra Business ha exercit un paper fonamental ajudant-nos en el nostre procés d’internacionalització».

Hind Jamiloun

Directora general de Dalle Consulting

«Vam triar obrir l’empresa a Andorra pel seu entorn natural i per la qualitat de vida que ofereix. Andorra Business ens ha ajudat molt tant en el moment inicial de la nostra implantació al país, proporcionant-nos informació, com a posteriori participant en la primera edició del Programa Growth de creixement empresarial o acollint-nos a les seves subvencions per a empreses».

Elia Villa

CEO de Clínica Mobile Andorra

«Vam decidir obrir la clínica a Andorra perquè molts dels pilots de Moto GP i Superbike que assessorem viuen aquí com Fabio Quartararo i Pol Espargaró. També perquè hi ha força esportistes d’elit. Andorra Business ens va ajudar a l’hora d’implantar el negoci facilitant-nos la informació de com muntar l’empresa al Principat».

Max Commencal

CEO de Commencal

«Andorra és un dels millors llocs del món per a muntar la part de disseny, màrqueting, concepció i enginyeria d’una empresa. Andorra Business ens ajuda a internacionalitzar la nostra empresa amb les seves connexions/contactes per a entrar en mercats on és més complicat instal·lar-se».

Jacques Gascuel

CEO de Freemindtronic

«Vam venir a Andorra perquè ens encantava la muntanya, perquè teníem Espanya i França a prop, i sobretot pel marc de seguretat excepcional que ofereix el Principat. Estem molt contents de seguir comptant amb el suport d’Andorra Business, ja que gràcies a ells hem pogut establir molts vincles comercials amb empreses internacionals».

Meritxell Martí

Propietària de Farmàcia Meritxell

«Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional. Precisament Andorra Business m’ha ajudat en aquest procés per fer conèixer els meus productes fora del Principat».

Miguel Manterola

CEO de Ship-Quik

«Andorra és un país molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos. Des d’Andorra Business ens van ajudar moltíssim a trobar esdeveniments, llocs i empreses amb qui col·laborar».

Ignasi Carod

Cofundador Paymeter

«Andorra té l’avantatge que és un país petit però on hi ha de tot, això permet provar i testejar les coses en poc temps en un àmbit que després pots replicar fàcilment a l’estranger».

Iván García

Director de Cervesa &AND

«Andorra és un bon lloc per treballar el producte de cervesa artesana i també exportem a llocs tan llunyans com Austràlia. Andorra Business ens va ajudar tant en les gestions administratives i legals per poder començar amb el projecte com amb el Programa Growth de creixement empresarial.».

Esther Piquer

Directora general de Refoodlution

«Andorra és un país que aposta molt per les startups de joves emprenedors i aquí estem més ben atesos. Andorra Business ens ha ajudat a internacionalitzar el nostre producte».

Frank Rodríguez

Director d’Imporex

«L’empresa es va fundar el 1976, centrada principalment en productes d’electrònica, i es va crear motivada pel comerç que hi havia al país. Ja fa uns anys que l’empresa es va diversificar i ara també exportem des d’Andorra».

José María Roger

President de Nice Fruit

«Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida».

Ángel Vicioso

Director de la Clínica Podoactiva Andorra

«Estem contents amb l’acollida que hem tingut a Andorra, i el procés d’implantació ha estat fàcil».

Joel López

Director tècnic de Laboratoris Echevarne

«A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària».

José Enrique Boigues

Director d’Everis Andorra

«El procés d’implantació a Andorra ha estat força àgil, tot han estat facilitats i estem per sobre de les expectatives que ens havíem plantejat».

Gemma Riu

Gerent de l’Andorra Esports Clúster

«Andorra Business és una organització imprescindible per al creixement, la competitivitat i la diversificació de l’economia andorrana, i el seu equip és i ha estat la clau dels èxits que Andorra Business ha aconseguit fins avui: bones persones i bons professionals que destaquen pel seu treball en equip, la seva positivitat i la seva professionalitat».

Et truquem

Et truquem!
Clinica-Mobile-Andorra-logo

Vam decidir obrir la clínica a Andorra perquè molts dels pilots de Moto GP i Superbike que assessorem viuen aquí com Fabio Quartararo i Pol Espargaró. També perquè hi ha força esportistes d’elit. Andorra Business ens va ajudar a l’hora d’implantar el negoci facilitant-nos la informació de com muntar l’empresa al Principat.

Commencal

Andorra és un dels millors llocs del món per a muntar la part de disseny, màrqueting, concepció i enginyeria d’una empresa. Andorra Business ens ajuda a internacionalitzar la nostra empresa amb les seves connexions/contactes per a entrar en mercats on és més complicat instal·lar-se.

Max Commencal, CEO de Commencal
onalabs-logo-black-PNG

Andorra és un lloc perfecte per a desenvolupar i testar totes les nostres innovacions, fer pilots integrals de país i per generar aliances empresarials. L’enclavament en l’àmbit esportiu és impressionant, sobretot gràcies al fet que hi viuen un gran nombre d’esportistes i a què el país considera prioritari el sector.

Elisabeth del Valle, CEO i cofundadora d’Onalabs
Gerard Maravella

balize-logo-black-PNG

Andorra és un lloc ideal on treballar i establir una empresa. És un país encantador i familiar, amb un entorn natural espectacular i una gran calma, en el que sorgeixen moltes oportunitats de negoci i on, a més, és molt fàcil solucionar totes les problemàtiques que van apareixent.

Gerard Marabella, CEO de Balize
Sergi Zamora - Casos d'èxit Andorra Business

neela-studio-logo-black-PNG

Vam triar venir a Andorra arran de la pandèmia de la Covid i veure que per al nostre projecte podíem muntar un estudi de producció audiovisual i de doblatge al país i treballar internacionalment. A més viure a Andorra és una meravella per als nostres fills per l’entorn i per la gran seguretat.

Sergi Zamora, CEO de Neela Studio
Jesús-Costa
Centre-Medic-Valira-logo

Vam decidir crear la empresa a Andorra per les seves característiques naturals privilegiades que el converteixen en un país emblemàtic, la seva seguretat, la seva correcta pressió fiscal, i perquè creiem que té un gran potencial per esdevenir un important hub sanitari europeu.

Fremindtronic

Vam venir a Andorra perquè ens encantava la muntanya, perquè teníem Espanya i França a prop, i sobretot pel marc de seguretat excepcional que ofereix el Principat. Estem molt contents de seguir comptant amb el suport d’Andorra Business, ja que gràcies a ells hem pogut establir molts vincles comercials amb empreses internacionals.

Jacques Gascuel, CEO de Freemindtronic
Nice Fruit

Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit

La decisió de crear una empresa a Andorra no sols es va produir per les facilitats fiscals, sinó sobretot per l’alta qualitat de vida i la presència de joves amb talent. NP Technology vol créixer al món, ampliant la seva presència en altres països, i Andorra Business ha exercit un paper fonamental ajudant-nos en el nostre procés d’internacionalització.

Marco Di Giampietro, CEO de NP Technology
Farmàcia Meritxell

Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional. Precisament Andorra Business m’ha ajudat en aquest procés per fer conèixer els meus productes fora del Principat.