L’Andorre est l’un des pays les plus rentables au monde d’un point de vue des investissements. Si vous souhaitez générer un certain rendement, soit en créant une nouvelle entreprise soit en achetant des actions d’une entreprise existante, investir en Andorre constitue probablement la meilleure solution qui s’offre à vous.

L’Andorre est un pays moderne, qui bénéficie d’un cadre politique unique et stable, un pays singulier de par son histoire, son environnement social et naturel et, bien entendu, son économie dynamique, qui en font un État développé et attractif pour les investisseurs.

Investir en Andorre

Home»Facultatif»Investir en Andorre

De fait, en 2017, l’Andorre a été considérée par le cabinet de conseil international Bradley Hackford, comme le deuxième pays le plus attractif du monde suite à la mise en place des processus de transparence et de mise en adéquation (homologation process) reconnus par l’OCDE. Grâce à ces changements, l’Andorre se trouve aujourd’hui en situation d’égalité de conditions par rapport aux économies voisines, tout en étant une destination de premier choix pour les nouveaux secteurs et les nouvelles entreprises.

Les entreprises physiques et morales étrangères peuvent investir en Andorre dans des entreprises, des biens immobiliers, des portes-feuilles, etc.

Une qualité de vie élevée

Les avantages d’un investissement en Andorre

Investir en Andorre

Nous vous appelons

Nous vous appelons
Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Max-Commencal

Commencal
Andorra és un dels millors llocs del món per a muntar la part de disseny, màrqueting, concepció i enginyeria d’una empresa. Andorra Business ens ajuda a internacionalitzar la nostra empresa amb les seves connexions/contactes per a entrar en mercats on és més complicat instal·lar-se.

Max Commencal, CEO de Commencal
Meritxell Martí

Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional. Precisament Andorra Business m’ha ajudat en aquest procés per fer conèixer els meus productes fora del Principat.

Miguel-Manterola

Andorra és un país molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos. Des d’Andorra Business ens van ajudar moltíssim a trobar esdeveniments, llocs i empreses amb qui col·laborar.
Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Miguel-Jaques

Fremindtronic
Vam venir a Andorra perquè ens encantava la muntanya, perquè teníem Espanya i França a prop, i sobretot pel marc de seguretat excepcional que ofereix el Principat. Estem molt contents de seguir comptant amb el suport d’Andorra Business, ja que gràcies a ells hem pogut establir molts vincles comercials amb empreses internacionals.

Jacques Gascuel, CEO de Freemindtronic
Elia-Villa

Clinica-Mobile-Andorra-logo
Vam decidir obrir la clínica a Andorra perquè molts dels pilots de Moto GP i Superbike que assessorem viuen aquí com Fabio Quartararo i Pol Espargaró. També perquè hi ha força esportistes d’elit. Andorra Business ens va ajudar a l’hora d’implantar el negoci facilitant-nos la informació de com muntar l’empresa al Principat.

Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.