Si vous envisagez d’ouvrir une entreprise ou d’investir dans une entreprise, il existe un pays particulièrement intéressant pour ce type de projet : l’Andorre.

En effet, l’Andorre dispose d’un cadre politique stable et d’une économie dynamique qui en font un pays extrêmement attractif pour les investisseurs. Sa singularité historique, son environnement social et naturel, et, bien entendu, son économie et son modèle financier en font un État développé et rentable. À l’heure actuelle, l’Andorre mène un programme de réformes fondé sur l’ouverture de son économie aux investissements étrangers, sur la coopération fiscale et la mise en adéquation de son système fiscal. Depuis plusieurs années, elle encourage également l’innovation grâce à différents projets avec des centres et organismes internationaux prestigieux.

Investir dans une entreprise en Andorre ou y créer une nouvelle entreprise peut s’avérer très profitable pour tout l’écosystème.

Andorra en xifres

Home»Investir en Andorre»Investir dans une entreprise en Andorre : Les avantages

Mener un projet d’entreprise ou créer une entreprise en Andorre requiert une certaine préparation et la prise de décisions importantes.

Pour mener à bien un projet de création d’entreprise, il est nécessaire de procéder par étapes ; mais il n’est pas toujours évident de savoir par où commencer.

Si vous souhaitez créer une société sur le territoire andorran, nous vous conseillons de vous renseigner sur les conditions requises et les démarches à suivre. Andorra Business peut vous fournir les informations nécessaires sur les différentes étapes de création d’une entreprise en Andorre et vous accompagner tout au long de cette procédure.

Avantages du cadre fiscal d’Andorre

0%
Impôt sur les sociétés
0%
Impôt sur les revenus des personnes physiques (IRPF)
0%
Impôt sur les revenus des non-résidents fiscaux
0%
Impôt général indirect (IGI)

Investissement étranger en Andorre

+ 7.600%

depuis 2012

160%

de croissance annuelle depuis 2012

18,7%

du PIB 2021

Nous vous appelons

Nous vous appelons
dalle-consulting-logo-black-PNG
Vam triar obrir l’empresa a Andorra pel seu entorn natural i per la qualitat de vida que ofereix. Andorra Business ens ha ajudat molt tant en el moment inicial de la nostra implantació al país, proporcionant-nos informació, com a posteriori participant en la primera edició del Programa Growth de creixement empresarial o acollint-nos a les seves subvencions per a empreses.
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Miguel-Manterola

Andorra és un país molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos. Des d’Andorra Business ens van ajudar moltíssim a trobar esdeveniments, llocs i empreses amb qui col·laborar.
Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Max-Commencal

Commencal
Andorra és un dels millors llocs del món per a muntar la part de disseny, màrqueting, concepció i enginyeria d’una empresa. Andorra Business ens ajuda a internacionalitzar la nostra empresa amb les seves connexions/contactes per a entrar en mercats on és més complicat instal·lar-se.

Max Commencal, CEO de Commencal
Elia-Villa

Clinica-Mobile-Andorra-logo
Vam decidir obrir la clínica a Andorra perquè molts dels pilots de Moto GP i Superbike que assessorem viuen aquí com Fabio Quartararo i Pol Espargaró. També perquè hi ha força esportistes d’elit. Andorra Business ens va ajudar a l’hora d’implantar el negoci facilitant-nos la informació de com muntar l’empresa al Principat.

Meritxell Martí

Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional. Precisament Andorra Business m’ha ajudat en aquest procés per fer conèixer els meus productes fora del Principat.

Miguel-Jaques

Fremindtronic
Vam venir a Andorra perquè ens encantava la muntanya, perquè teníem Espanya i França a prop, i sobretot pel marc de seguretat excepcional que ofereix el Principat. Estem molt contents de seguir comptant amb el suport d’Andorra Business, ja que gràcies a ells hem pogut establir molts vincles comercials amb empreses internacionals.

Jacques Gascuel, CEO de Freemindtronic