Si vous envisagez d’ouvrir une entreprise ou d’investir dans une entreprise, il existe un pays particulièrement intéressant pour ce type de projet : l’Andorre.

En effet, l’Andorre dispose d’un cadre politique stable et d’une économie dynamique qui en font un pays extrêmement attractif pour les investisseurs. Sa singularité historique, son environnement social et naturel, et, bien entendu, son économie et son modèle financier en font un État développé et rentable. À l’heure actuelle, l’Andorre mène un programme de réformes fondé sur l’ouverture de son économie aux investissements étrangers, sur la coopération fiscale et la mise en adéquation de son système fiscal. Depuis plusieurs années, elle encourage également l’innovation grâce à différents projets avec des centres et organismes internationaux prestigieux.

Investir dans une entreprise en Andorre ou y créer une nouvelle entreprise peut s’avérer très profitable pour tout l’écosystème.

Andorra en xifres

Home»Investir en Andorre»Investir dans une entreprise en Andorre : Les avantages

Nous vous appelons

Nous vous appelons
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Miguel-Jaques

Fremindtronic
Vam venir a Andorra perquè ens encantava la muntanya, perquè teníem Espanya i França a prop, i sobretot pel marc de seguretat excepcional que ofereix el Principat. Estem molt contents de seguir comptant amb el suport d’Andorra Business, ja que gràcies a ells hem pogut establir molts vincles comercials amb empreses internacionals.

Jacques Gascuel, CEO de Freemindtronic
Miguel-Manterola

Andorra és un país molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos. Des d’Andorra Business ens van ajudar moltíssim a trobar esdeveniments, llocs i empreses amb qui col·laborar.
Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Meritxell Martí

Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional. Precisament Andorra Business m’ha ajudat en aquest procés per fer conèixer els meus productes fora del Principat.