Accords Andorra Business avec des entités internationales

Nous pensons qu’il est essentiel d’avoir un bon réseau de contacts et de conventions avec des tiers pour pouvoir aider les entreprises andorranes à se lancer à l’international.

Nous avons donc signé des accords avec des entreprises étrangères à dimension internationale, leaders dans leurs pays en termes de dynamisation entrepreneuriale et technologique, afin de soutenir les entreprises andorranes dans leur processus d’internationalisation, de les aider à être plus compétitives et de favoriser ainsi la diversification de l’économie du pays.

Ces conventions sont un moyen pour l’Andorre d’approcher des entreprises et des entrepreneurs internationaux.

Accords Andorra Business avec des entités internationales

Home»Développez-vous depuis l’Andorre»Services et programmes d’internationalisation»Accords Andorra Business avec des entités internationales

Nous vous appelons

Nous vous appelons
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Meritxell Martí
Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional.
Miguel-Manterola


Andorra és un punt molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos.

Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit