L’Andorre est un pays cosmopolite où coexistent plus de 100 nationalités différentes. C’est pour cette raison, et pour bien d’autres encore, qu’il existe de véritables avantages à vivre en Andorre.

L’Andorre se caractérise par sa qualité de vie élevée et ses habitants jouissent d’une espérance de vie sans égale. Certains éléments contribuent cela : une qualité optimale de l’air pendant 91 % de l’année, un ensoleillement de 2000 heures par an, un territoire recouvert à 90 % de montagnes, forêts, rivières et lacs qui peuvent être explorés grâce à plus de 60 chemins de montagne. De plus, l’Andorre est l’un des pays les plus sûrs du monde : son indice de criminalité est très faible. Quant à son économie, elle est solide et présente l’un des taux de chômage les plus bas d’Europe.

Vivre en Andorre : Les avantages

Home»Investir en Andorre»Vivre en Andorre : Les avantages

Nous vous appelons

Nous vous appelons
Meritxell Martí

Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional. Precisament Andorra Business m’ha ajudat en aquest procés per fer conèixer els meus productes fora del Principat.

Miguel-Jaques

Fremindtronic
Vam venir a Andorra perquè ens encantava la muntanya, perquè teníem Espanya i França a prop, i sobretot pel marc de seguretat excepcional que ofereix el Principat. Estem molt contents de seguir comptant amb el suport d’Andorra Business, ja que gràcies a ells hem pogut establir molts vincles comercials amb empreses internacionals.

Jacques Gascuel, CEO de Freemindtronic
Miguel-Manterola

Andorra és un país molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos. Des d’Andorra Business ens van ajudar moltíssim a trobar esdeveniments, llocs i empreses amb qui col·laborar.
Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit