Programme Growth

Le programme d’accompagnement des entreprises andorranes à fort potentiel de croissance.

Programa Growth d'Actua

Programme d’accompagnement des entreprises à fort potentiel de croissance

Le programme Actua Growth est un programme de croissance destiné aux entreprises andorranes ayant un chiffre d’affaires de plus de 50 000 € et plus de deux ans d’activité en tant qu’entreprise et qui souhaitent travailler pendant six mois pour avoir l’activité commerciale la plus compétitive et résiliente possible.

Tirez-vous le meilleur parti de vos ventes ? Tirez-vous le meilleur parti de vos outils marketing pour toucher vos clients ? Exploitez-vous votre potentiel d’internationalisation ? Connaissez-vous votre réel potentiel de croissance ?

Nous vous appelons

Nous vous appelons
Miguel-Jaques

Fremindtronic
Vam venir a Andorra perquè ens encantava la muntanya, perquè teníem Espanya i França a prop, i sobretot pel marc de seguretat excepcional que ofereix el Principat. Estem molt contents de seguir comptant amb el suport d’Andorra Business, ja que gràcies a ells hem pogut establir molts vincles comercials amb empreses internacionals.

Jacques Gascuel, CEO de Freemindtronic
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Miguel-Manterola

Andorra és un país molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos. Des d’Andorra Business ens van ajudar moltíssim a trobar esdeveniments, llocs i empreses amb qui col·laborar.
Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Meritxell Martí

Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional. Precisament Andorra Business m’ha ajudat en aquest procés per fer conèixer els meus productes fora del Principat.